• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin :(

Karakuzucanan

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
72
2
611
41
Aksaray
merhabalar,
oğlum 8. ayını doldurmak üzere. Geceleri çok ii uyuyordu, ama son 10 gündür saat kaçta yatırırsam yatırayım ağlayarak uyanıyor. uyuyor bir süre sonra tekrar ağlamaya başlıyor. gece 7-8 defa tekrarlanıyor bu. gün içinde 2 kez uyur. bir yeri mi ağrıyor, huyu mu değişiyor anlayamıyorum. neden olabilir? yardımcı olur musunuz? tavsiyelerinizi bekliyorum:a015:

Uykusuz anneler kulübüne hoşgeldin..Çoğu arkadaşımda bu aylarda aynı dertten muzdarip. Dişleriniz ne durumda?? Tam doyduğuna eminmisin??

Aynı durumdayız cnm benim kızda geceleri çok güzel uyurdu. 2 kes kalkardı emmek için hatta çoğu zaman o uyanmaz ben kalkar uyandırmadan emzirirdim sonra tekrar devam ederdi yani maşallah gece uykusu büyük insan uykusu gibiydi ama son 15 gündür durmumuz felaket saat bası kalkıyoruz ağlıyarak emmek sitiyor sürekli hasta değil doktora sorduk dişten yapar dedi allah hepimizin yardımcısı olsun kardeşim.

dişlerimiz henüz çıkmadı. karnı da doyuyor çünkü hem emziriyorum yoğun bir şekilde hem de ek gıda veriyorum. fazlasını kusarak çıkardığı için doyduğunu düşünüyorum. gündüzleri hiçbir sıkıntısı yok, ne olursa gece oluyor. anlayamadım ki...

çok hareketli bir çocuk, dolayısıyla kendi gazını gündüz kendisi gayet rahat çıkarıyor. geceleri uyku arasında emip tekrar uyuduğu için çıkmıyor. ama aylardır geceleri aynı şekilde emiyor ve uyumaya devam ediyor. neden son 10 gündür ağlıyor? gazla ilgisi var mı bilmiyorum.

bizim de bir haftadır öyle. geceleri saat başı kalkmaya başladı 2. dişimiz çıkmak üzere ona yoruyorum. yatırır yatırmazda uyanıyor hemen ağlıyor ama kucağıma alıyorum uyuyo. uyku gözünden akıyo ama bir süre daha derin uyuyamıyo

Çınar'da öyle ama ayın 13 . de gittik doktora muayene etti ve diş geliyor dedi. Bizim ki diştenmiş. Açıkçası derin bir nefes aldık. Eğer ateşi, ishali yoksa korkma derim ben. Ama daha da alevlenirse bir doktoruna danış istersen.. Aklıma geldi su veriyormusun? Belki de susuyordur

merhabalar,
oğlum 8. ayını doldurmak üzere. Geceleri çok ii uyuyordu, ama son 10 gündür saat kaçta yatırırsam yatırayım ağlayarak uyanıyor. uyuyor bir süre sonra tekrar ağlamaya başlıyor. gece 7-8 defa tekrarlanıyor bu. gün içinde 2 kez uyur. bir yeri mi ağrıyor, huyu mu değişiyor anlayamıyorum. neden olabilir? yardımcı olur musunuz? tavsiyelerinizi bekliyorum:a015:

canım aynı benım yasadıklarımı anlatmıssın.benım oglumda 8.ayını doldurmak uzere.son bır haftadır gecelerı saat bası aglayarak uyanıyor.hatta bu gecede sabaha karsı 4te bır basladık.sabah 8e kadar her saat bası aglayarak uyandı.uyanınca ayagımda yada kucagımda sallıyorum tekrar uyuyor sonra yıne uyanıyor.sınırlerım bozuldu benımde artık.ben dısten suphelenıyorum.daha hıc dısımız cıkmadı cunku.yada bır ıhtımal karın agrısı ve gaz dıyorum cunku bızımkının gazı hala devam edıyor kımı zaman.umarım yasadıgımız gecıcı bır durumdur ve hemen gecer

Canım,demekki bu dönemde normal..çünkü aynı şeyi bizde yaşıyoruz...aç olmadığına eminim,gaz sorunumuzda yok ve şimdiye kadar hiç dişimiz çıkmadı..bende eşime diyordum ki;yani başkası baksa korkuyor çocuk diyeceğim ama ben bakıyorum.nesi var anlamadım diye..şimdi sizleride okuyunca biraz rahatladım..

bizimki de uyanmıyor ama uyanacak gibi mızırdanıp tepinip duruyor. pışpışlıyoruz sabaha kadar, pışpışlayınca uyanmıyor ama olan bizim uykulara oluyor. ben de çok yoruldum bu durumdan. zaten dinlenemiyoruz ev işi falan derken ooofffff off

kızlar bızım bırde bu domende cok kaka yapma gıbı bır durumumuz var.gunde 4-5 kez kaka yapıyor oglum.acaba dıs cıkarmayla alakası olabılırmı.sızde de varmı bu durum

kızlar bızım bırde bu domende cok kaka yapma gıbı bır durumumuz var.gunde 4-5 kez kaka yapıyor oglum.acaba dıs cıkarmayla alakası olabılırmı.sızde de varmı bu durum

muhtemelen diştendir canım çünkü bizde aynen o durumdaydık gece uyumuyordu uyusa yerine koyar koymaz uyanıyordu ve günde 6 kez kaka yapıyordu dra goturmustük ilaç vermemişti muz havuc elma puresi yedirin dedi 10 - 15 gun boyle devam etti ama sonunda dişimiz geldi sizinde gelmesi yakındır sanırım

böyle bi konu açık zaten canım ben açmıştım aynı konunun açılması kurallara uymuyo diye biliyorum uykusuzluktan yorgunluktan dikkatini çekmedi galiba

Back