lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

merveeasslnnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
24
8
18
arkadaşlar merhaba benim gecen ay 27 sinde üstümde çamaşır varken(erkek arkadasimin yok) biseyler yasadik uzerime veya çevresine bosalma olmadi ama surtunurken kaydiysa degdiyse diye korkuyorum, regl olmam gereken tarihte ölüm haberi aldim ve gecesinde camur gibi az bi akıntı gelmeye başladı bazi zamanlar kirmizi normal kan bazı zamanlar hatta cogu zaman camur gibiydi ve normal reglime gore cok cok azdi ama normal regl agrimi falan yasadim suan bu durumun 6. gunu ve neredeyse bitti sayılır bazı yerlerde çamur gibi regl olmaya stresten diyor sonuçta ölüm haberi aldim cok üzgündum sonrasnda hamile miyim stresiyle geçirdim bugunleri sizce regl olmus sayilir miyim bu durumu yasayan var mi bütün gunlerimi etkiledi cok kötüyüm psikolojim bozuldu ikna olamıyorum nolur cevap verin

Kıyafetiniz varsa hamile kalmazsınız yani çok uçuk bir ihtimal

hamile kalamazsın imkansiz ben evli olduğum halde 1 senedir korunmasız ilişkide hamile kalmadım sen kiyafetle hamile kalmaktan bahsediyorsun bu kadar cahil olmayın ya .

Dalga gecmek icin konu acmaya ya da boyle seyler yazmaya geliyorlar valla bak
Kac yasindasin?
Ustunde camasir var bosalma olmamis bide hamile mi kalacaksin??????
Saka misiniz ya
dalga geçmiyorum reglim çok garip bi sekilde geçti ve psikolojik olarak oyle dusunuyorum ve zor durumda kaldığım icin yazdim

dalga geçmiyorum reglim çok garip bi sekilde geçti ve psikolojik olarak oyle dusunuyorum ve zor durumda kaldığım icin yazdim
Burada ne mucadele veren insanlar var boyle konu acarsan tepki alirsin neden cunku alay edici sekilde soruluyor ve cevaplar mantikli yazilsa da karsi taraf ya su soyle bu boyle demeye devam ediyor
Biyoloji veya birlesme kurallarini bilmiyorsani birliktelik yasamayin
Hos boyle bilgisiz olanlar kiyafetlede hamile kalir
Tovbe est.

yok gerçekten alay edici bi sekilde sormadim yardimci olucaginizi dusunerekten sormustum siz kusura bakmayın

Canım hamile kalmak keşke o kadar basit olsa :))

Bu kadar kolay hamile kalınmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…