Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SevapNişanlıyım nişanlımla aramızda. Cinsel anlamda ilişkiye girmek dışında çoğu şeyi yaşıyoruz yaptığımız yanlış mı doğru mu ? Yardımcı olursanız sevinirim
Herkese açık sormuşsun yani burada yapabileceğim anlamına geliyorSevap mıdır günahmıdırr diye sormadım sadece nişanlı olup da yaşayan varmıdır diye bir soru sordum eğlenceni başka yerde yap.
Bize neNişanlıyım nişanlımla aramızda. Cinsel anlamda ilişkiye girmek dışında çoğu şeyi yaşıyoruz yaptığımız yanlış mı doğru mu ? Yardımcı olursanız sevinirim
Ay başkasının yaptığından sana ne pardon?Sevap mıdır günahmıdırr diye sormadım sadece nişanlı olup da yaşayan varmıdır diye bir soru sordum eğlenceni başka yerde yap.
milyarlarca insan olduğunu düşünürsen mutlaka vardır. Sana ne lazımdı tam olarak bu anketin amacı nedir?Sevap mıdır günahmıdırr diye sormadım sadece nişanlı olup da yaşayan varmıdır diye bir soru sordum eğlenceni başka yerde yap.
Günah çıkarma amaçlı herhalde. Şey düşünüyor başkaları da yapıyorsa ben neden yapmayayım. Zaten linç sonrası kaçtı minik kuşBu konunun amacı ne?
Erkek arkadaşı ile yapmadığı şey kalmayıp sağlam zarı olan başka biri var mı yoklaması sorsan bakireGünah çıkarma amaçlı herhalde. Şey düşünüyor başkaları da yapıyorsa ben neden yapmayayım. Zaten linç sonrası kaçtı minik kuş
Bi söz vardı ama unuttum davula tokmak değmeyen yer kalmamış ama davul sağlam gibi bişeydi buda öyleErkek arkadaşı ile yapmadığı şey kalmayıp sağlam zarı olan başka biri var mı yoklaması sorsan bakire