Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlişkiyi aynı kişiyle yaşıyorsanız eşli tedavi olmanız gerekir. Partneriniz tedavi olmazsa uzun süren, sürekli tekrarlayan nur topu gibi enfeksiyonunuz olur. Aynı zamanda hijyen konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız ikiniz de.İlk cinsel ilişkimde enfeksiyon kaptım ve uzun zamandır da düzelmiyor. Kaç defa doktora gittim şu an sadece rahatsızlığım hafifledi böyle olunca da tekrar olacak korkusuyla ilişkiye giremiyorum. Ve girsemde zevk de alamıyorum. Sacede girip çıktığını hissediyorum. Ne yapmalıyım arkadaşlar?
En sonki doktorum ona da bazı sorular sordu ama verdiği ilaç bir işe yaramadı.İlişkiyi aynı kişiyle yaşıyorsanız eşli tedavi olmanız gerekir. Partneriniz tedavi olmazsa uzun süren, sürekli tekrarlayan nur topu gibi enfeksiyonunuz olur. Aynı zamanda hijyen konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız ikiniz de.
Zevk alma kısmı zamanla oturacaktır.
Sadece soru mu sordu yoksa partnerinize de ilaç tedavisi verdi mi?En sonki doktorum ona da bazı sorular sordu ama verdiği ilaç bir işe yaramadı.
Sadece soru sorduSadece soru mu sordu yoksa partnerinize de ilaç tedavisi verdi mi?
Gerçekten çok fazla antibiyotik kullandım ve bir ara bıraktım sadece kekik içtim. O çok iyi geldi ama tam bir çözüm olmadı. Şimdi tekrar antibiyotik kullanıyorum. Ama kullandığım antibiyotiklerin dozu düşük. 100 mg oldu hep. Probiyotik tedavisini doktora söylesem yardımcı olur mu?Ben de sizinle aynı durumdan muzdaribim. Sürekli enfeksiyon olma korkusu beni cinsellikten soğuttu.
Mutlaka her ilişki sonrasında küçük tuvaletinizi yapmaya çalışın, tüm doktorlar öneriyor bunu. Olabildiğince antibiyotik kullanmayın vajina florası bozuluyor. Probiyotik tedavisini öneririm, kadınlara özel probiyotikler var.
Aynı zamanda enfeksiyona da bağlı olarak değişir ama bende mantar ve bakteriyel vajinoz vardı ben borik asitle çözdüm siz de araştırabilirsiniz.
kendiniz de probiyotik alabilirsiniz. trendyoldan veya eczaneden sorarsanız kadınlara özel probiyotik diye yardımcı olurlar. marka adı vermek ne kadar doğru olur bilemedim ama kadınlar için probiyotik yazsanız bile çıkar. aynı zamanda vagiflora diye yine probiyotikli fitiller var onları da kullanıp floranızı düzeltmeye yardımcı olabilirsiniz.Gerçekten çok fazla antibiyotik kullandım ve bir ara bıraktım sadece kekik içtim. O çok iyi geldi ama tam bir çözüm olmadı. Şimdi tekrar antibiyotik kullanıyorum. Ama kullandığım antibiyotiklerin dozu düşük. 100 mg oldu hep. Probiyotik tedavisini doktora söylesem yardımcı olur mu?
Çok teşekkür ederimkendiniz de probiyotik alabilirsiniz. trendyoldan veya eczaneden sorarsanız kadınlara özel probiyotik diye yardımcı olurlar. marka adı vermek ne kadar doğru olur bilemedim ama kadınlar için probiyotik yazsanız bile çıkar. aynı zamanda vagiflora diye yine probiyotikli fitiller var onları da kullanıp floranızı düzeltmeye yardımcı olabilirsiniz.
ne kadar antibiyotik kullanırsanız maalesef o kadar gecikiyor iyileşme bir yandan düzeltirken bir yandan da kalıcı olarak bozuyor. kefir, doğal yoğurt, elma sirkesi, kombuça tüketebilirsiniz. C vitamini de iyi gelir. şimdiden çok geçmiş olsun
Psikolojik sorununuz var. Bunu psikolog ya da ginekolog ile çözebilirsiniz sanırım
Tam o konuyu açtığı sıralarda yazmış bu yorumu. Ben öyle bir şey yaşasam bir yerlere yorum yapmak aklıma gelmezdi. İlginç bir vaka.Yav sen dun aldatilmamis miydin? Aldatildim diye konu acip hemen arkasindan baska konu sahiplerine yardimci olman ne hos.
Tam o konuyu açtığı sıralarda yazmış bu yorumu. Ben öyle bir şey yaşasam bir yerlere yorum yapmak aklıma gelmezdi. İlginç bir vaka.
başkalarınln konusuna yazamaz mıyın aldatıldım diye? Bu ne saçma bie düşünce kara kara bağlayıp hesabıda dondurim istersenYav sen dun aldatilmamis miydin? Aldatildim diye konu acip hemen arkasindan baska konu sahiplerine yardimci olman ne hos.
Yav sen dun aldatilmamis miydin? Aldatildim diye konu acip hemen arkasindan baska konu sahiplerine yardimci olman ne hos.
Tam o konuyu açtığı sıralarda yazmış bu yorumu. Ben öyle bir şey yaşasam bir yerlere yorum yapmak aklıma gelmezdi. İlginç bir vaka.
kötüymüş prezervatif bu yüzden :) üzüldüm durumuna umarım en kısa zamanda kurtulursun bu derttenİlk cinsel ilişkimde enfeksiyon kaptım ve uzun zamandır da düzelmiyor. Kaç defa doktora gittim şu an sadece rahatsızlığım hafifledi böyle olunca da tekrar olacak korkusuyla ilişkiye giremiyorum. Ve girsemde zevk de alamıyorum. Sacede girip çıktığını hissediyorum. Ne yapmalıyım arkadaşlar?