• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin..

Ayslllm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
425
149
18
Hanımlar bu ay adetim 20 gün gecikti.. iki idrar testi ve bi kez de kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.. sonrasında az az kan gelmeye başladı şu son bi kaç gündür de sadece pıhtı şeklinde geliyor.. idrar yaptığım zaman pıhtı şeklinde düşüyor..pedimde sadece kan pıhtısı oluyor.. eskiden hiç böyle olmazdı.. ilk kez başıma geldi.. Çarşamba gününe randevu alabildim sadece..böyle bişey başına gelen oldu mu.. sizce neden böyle oldu adetim??

Hanımlar bu ay adetim 20 gün gecikti.. iki idrar testi ve bi kez de kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.. sonrasında az az kan gelmeye başladı şu son bi kaç gündür de sadece pıhtı şeklinde geliyor.. idrar yaptığım zaman pıhtı şeklinde düşüyor..pedimde sadece kan pıhtısı oluyor.. eskiden hiç böyle olmazdı.. ilk kez başıma geldi.. Çarşamba gününe randevu alabildim sadece..böyle bişey başına gelen oldu mu.. sizce neden böyle oldu adetim??
Kekik suyu kaynatıp 5-10 dk bekletip tüketim adetiniz sökülecektir bu mevsimler de çok normal stres yorgunluk herşey etkiliyor

Pıhtı şeklinde gelmesi bana kist olabilir diye düşündürdü.
Enfeksiyon da olabilir.
Strese bağlı psikolojik olabilir.
Yani çok sebp var randevu almakla en iyisini yapmışsıniz ama hamilelikle alakalı değil kanda mutlaka çıkardı.
Geçmiş olsun.

Pıhtı şeklinde gelmesi bana kist olabilir diye düşündürdü.
Enfeksiyon da olabilir.
Strese bağlı psikolojik olabilir.
Yani çok sebp var randevu almakla en iyisini yapmışsıniz ama hamilelikle alakalı değil kanda mutlaka çıkardı.
Geçmiş olsun.
Evet hamilelik en son aklıma gelen şey oluyor bu aralar.. stres çok yapıyorum.. enfeksiyon da olabilir..ama inşallah kist yoktur

Evet hamilelik en son aklıma gelen şey oluyor bu aralar.. stres çok yapıyorum.. enfeksiyon da olabilir..ama inşallah kist yoktur
Aslında yumurtalık kisti durumunda vücut bunu pıhtı şeklinde atabiliyor.o yüzden kait dedim yani korkmayın.
Zaten doktor yumurtalıklara bakar,rahim duvarıyla alakalı olabilir muhtemelen adet söktürücü verir.
Enfeksiyon varsa antibiyotik önerir.

Adet söktürücü kullanmak hiç istemiyorum..sanki vücudum buna alışacakmış da sürekli ilaç kullanarak adet olucakmışım hissine kapılıyorum..
Aslında yumurtalık kisti durumunda vücut bunu pıhtı şeklinde atabiliyor.o yüzden kait dedim yani korkmayın.
Zaten doktor yumurtalıklara bakar,rahim duvarıyla alakalı olabilir muhtemelen adet söktürücü verir.
Enfeksiyon varsa antibiyotik önerir.
Aslında benim az az kanamam olduğu zaman yani adetimin başlayacağını düşündüğüm zaman doktorum 10 gün dubhaston kullan sökülür dedi bende 3 gün kullandım ..kullanma sırasında kanama kesildi o yüzden kullanmayı bıraktım .. aradan bi kaç gün geçtikten sonra da pıhtı şeklinde gelmeye başladı

benim de başıma aynı durum gelmişti, 2-3 gün boyunca günde iki kez kekik suyu içince adetim söküldü.. muhtemelen psikolojik ve havaların soğumasından kaynaklanıyor. mevsim geçişlerinde normal bu gibi durumlar ancak tabii ki senin yine de doktora görünmen daha iyi olur :)

benim de başıma aynı durum gelmişti, 2-3 gün boyunca günde iki kez kekik suyu içince adetim söküldü.. muhtemelen psikolojik ve havaların soğumasından kaynaklanıyor. mevsim geçişlerinde normal bu gibi durumlar ancak tabii ki senin yine de doktora görünmen daha iyi olur :)
Birşeyler içmekten de korkuyorum artık.. en son soğan kürü içtim iyi geldiğini duyduğum için.. sonra adet düzenim bozuldu.. sürekli gecikme ve böyle lekelenme yaptı.. ne yapacağımı şaşırdım🤷

Birşeyler içmekten de korkuyorum artık.. en son soğan kürü içtim iyi geldiğini duyduğum için.. sonra adet düzenim bozuldu.. sürekli gecikme ve böyle lekelenme yaptı.. ne yapacağımı şaşırdım🤷
o zaman en mantıklısı doktorda genel bir tahlil yaptırmak maalesef vücudumuza ne iyi gelir ne iyi gelmez biz de kestiremiyoruz :((( inşallah kötü bir şey çıkmaz canım...

o zaman en mantıklısı doktorda genel bir tahlil yaptırmak maalesef vücudumuza ne iyi gelir ne iyi gelmez biz de kestiremiyoruz :KK43:(( inşallah kötü bir şey çıkmaz canım...
Evet maalesef iyi gelir sandığımız şey tüm dengemizi bozuyor .. inşallah kötü bişeyim yoktur 🤲

Back