Aile Planlaması Lütfen yardım edin

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Su dert

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
37
9
24
Merhaba ben annemin jiletini kullandım 2 hafta sonra mastürbasyon yaptım ama üstten ovalayarak ve sonra adet oldum 20 gün sürdü ve bu kanama akintiliydu ve normal adet dönemi gibi yoğunlukta geliyordu ama hiç agrim olmadı acaba annemin jiletinden sperm kaptım bu kanama yerleşme kanaması olmuş olabilirmi hiç ilsiskiye girmedim gen kızın acaba esyalardan bulaşan spermle hamile kalınır mı lütfen yardım edin bu ayın 30 da regl olmam lazım lütfen yardım edin çok korkuyorum doğru düzgün cevap verin lütfen sizce ne

Merhaba ben annemin jiletini kullandım 2 hafta sonra mastürbasyon yaptım ama üstten ovalayarak ve sonra adet oldum 20 gün sürdü ve bu kanama akintiliydu ve normal adet dönemi gibi yoğunlukta geliyordu ama hiç agrim olmadı acaba annemin jiletinden sperm kaptım bu kanama yerleşme kanaması olmuş olabilirmi hiç ilsiskiye girmedim gen kızın acaba esyalardan bulaşan spermle hamile kalınır mı lütfen yardım edin bu ayın 30 da regl olmam lazım lütfen yardım edin çok korkuyorum doğru düzgün cevap verin lütfen sizce ne
Size o kadar korunmasiz jilet kullanmayin diyoruz dinlemiyorsunuz :olamaz: :KK70:

Sen gifi biliyorsun, kopyalatma bana simdi 😂😂😂
giphy.gif

muhsin abi git uyu allesen böyle konu mu olur?

Hadi diyelim olması imkansız olan oldu, annenin jiletinde spermin ne işi var teyzemin bıyıkları olsa dayım olurdu gibi bir şey bu konuyu uydururken biraz daha detay düşünün babamın jileti falan diyin bari
Babasindan annesine annesinden jiletine ziplamis spermcikler 😂

Hamile kalabilmek için özel kür kullandım ilaç kullandım ilişkiden sonra ayakları diktim yattım ozellikle dikkat ettim tam yumurtlama döneminde ilişkim olsun diye sonuç hasta oldum . Konu belli zaten tam dalga gecmelik sen öyle hamile kalsan ben bı daha çocuk yapmak için uğraşmam .. eğer konu gercekse bu devirde bu kadar cahillik pesss yani

X