- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 30
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Hamile misinizBastan tek çizgiydi sonradan böyle oldu ne demek oluyor bu ümitlenmek istemiyorum elime alınca çok silik bi çizgi görüyorum
4 gün önce acile gittim beta 0,100 çıktı. Adetime 11 gün vardı. Negatif yani. Doktor ilaç verdi idrar yolu enf. Için hamilelik durumunda içme dedi bende anlamadım zaten negatif . Dis ağrısı çekiyorum apse yapmış antibiyotik kullanıyorum mecbur Şuan 7 gün var adetime yani bu ayda olmadı.Hamile misiniz
Evet 3 damla damlattim ama . Negatif beta 0,100İdrarı fazla damlatmissiniz sanki
7 gün var reglinize test için erken degilmj4 gün önce acile gittim beta 0,100 çıktı. Adetime 11 gün vardı. Negatif yani. Doktor ilaç verdi idrar yolu enf. Için hamilelik durumunda içme dedi bende anlamadım zaten negatif . Dis ağrısı çekiyorum apse yapmış antibiyotik kullanıyorum mecbur Şuan 7 gün var adetime yani bu ayda olmadı.
Sonuç ne oldu cnm?Yok mu yardım edecek
Bugun yaptım negatif adete 6 gün var . Erken gebelik testi bulamadım eşim normal gebelik testi almış. Negatif bu ay da olmadıİstersen yarın tekrar bi dene testi
6 gün var. Acele ediyorum biliyorum ama bi umut işte. Malesef bu ayda olmadı negatifi gördüm7 gün var reglinize test için erken degilmj
Yaptım bugün negatif :/ gerek kalmadı yarına daİstersen yarın tekrar bi dene testi
Ama adete 11 gün varken beta zaten hamile olsanız bile negatif çıkar, daha rahme bile düşmemiştir.4 gün önce acile gittim beta 0,100 çıktı. Adetime 11 gün vardı. Negatif yani. Doktor ilaç verdi idrar yolu enf. Için hamilelik durumunda içme dedi bende anlamadım zaten negatif . Dis ağrısı çekiyorum apse yapmış antibiyotik kullanıyorum mecbur Şuan 7 gün var adetime yani bu ayda olmadı.
Daha koskaca 6 gün var ümüdini asla kesme.Yaptım bugün negatif :/ gerek kalmadı yarına da
6 gün var bugün test yaptım negatifAma adete 11 gün varken beta zaten hamile olsanız bile negatif çıkar, daha rahme bile düşmemiştir.
Tek tüpluyum deDaha koskaca 6 gün var ümüdini asla kesme.
Canım bazen bilmek iyi değildir akışına bırak daha regl günün gelmemiş hiç üzülme aynaya bak gülümse kendine bir kahve yapTek tüpluyum dedış gebelik ameliyatı oldum o yüzden bu sıkıntım
Tamam canımCanım bazen bilmek iyi değildir akışına bırak daha regl günün gelmemiş hiç üzülme aynaya bak gülümse kendine bir kahve yap
6 gün de çok erken ki6 gün var bugün test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?