Tamam öyle yapayım peki saçımı dinlendirmem gerekir mi haftasonu boyasam zarar görür müÇok fazla bekletmeyin 20 dk bekletin boyayı önce tek renge döndürdün saçınızı sonra 12.1 12.1 yada 11.1 ile boyarsaniz sürekli istediğiniz renge ulaşırsınız
Geçenlerde bir yerde okudum 72 saatten önce saça yapılan işlem kalıcı olmuyormuş reng pigmentleri açılmıyormuymus neymiş. Bende şuan senin gibiyim saçımı oryalle açtım benimkini görsen karman çorman bir renk turuncu sarı platin ne ararsan varTamam öyle yapayım peki saçımı dinlendirmem gerekir mi haftasonu boyasam zarar görür mü
Evet turunculuk için küllü boya diyorlar birde içine fındık tanesinden de küçük miktar olacak şekilde mavi boya katabilirsiniz neva color un kinden marketlerde satılıyor ama ben arka arkaya boyadigim. İçin küllü renk saçım. Bu renkteyken etki etmedi10.0. Ve 7.1 ike kapata bilirsiniz ama 10 numara olan boyayı tüm 7.1 yarıdan birazdaha az sıkın ama 7.1 oksidani ile karıştırın
Düz boya da zararı olmaz açıcı kullanırsanız yıpratırTamam öyle yapayım peki saçımı dinlendirmem gerekir mi haftasonu boyasam zarar görür mü
Cok açık sarı renk saça mavi boya katarsaniz yeşile döner kesinlikle karıştırmayın turunculugu kaybetmek için küllü kumral kullanınEvet turunculuk için küllü boya diyorlar birde içine fındık tanesinden de küçük miktar olacak şekilde mavi boya katabilirsiniz neva color un kinden marketlerde satılıyor ama ben arka arkaya boyadigim. İçin küllü renk saçım. Bu renkteyken etki etmedi
çok az koyunca yeşil yapmıyor ama çay kaşığı kadar koyanlar olmuş yeşerme yapmış ben çok çok az koydum yeşerme yapmadı küllü kumral cila da ise yarıyor ben denedimCok açık sarı renk saça mavi boya katarsaniz yeşile döner kesinlikle karıştırmayın turunculugu kaybetmek için küllü kumral kullanın
Katılıyorum oryal harici boyalar yıpranma yapmadı bende de loreal in içinden çıkan bir şampuanı ve balsami var saçı yumuşacık yapıyor saça iyi geliyorDüz boya da zararı olmaz açıcı kullanırsanız yıpratır
Biz kuaförler olarak mavi rengi mavi siyah isteyenlerde boyaya karistiriz ki daha parlak ve dada mavisi yoğun olsun diye saadece gri boyalarda var olardan kullana bilirsiniz sıkıntı olmazçok az koyunca yeşil yapmıyor ama çay kaşığı kadar koyanlar olmuş yeşerme yapmış ben çok çok az koydum yeşerme yapmadı küllü kumral cila da ise yarıyor ben denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?