Lütfen Yardım Edin

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.625
1.121
Merhabalar. Ben yıllar önce burnumdan ameliyat oldum. Burnum hiç istediğim gibi olmadı, istediğimle alakası dahi yok, çok çirkin oldu, tam da asla olmamasını istediğim şekilde oldu. Yalnız ben bu olayda farklı bir şeye takıldım. Ameliyattan önce doktorumla bir kere görüşmüştüm ve nasıl bir burun istediğimi tarif etmiştim, düzelmesini istediğim yerleri söylemiştim. Ama ameliyat günü ameliyattan önce sedyede yatarken de istediğim burnu tekrar söylemem gerekirdi. Hatta istediğim burun şekline sahip olan bazı kişilerin fotoğraflarını da almıştım internetten, doktora "böyle olsun" diye gösterecektim. Fakat ameliyat öncesinde bazı yakın akrabalarım geldi yanıma, doktor yanıma geldiğinde de odadan çıkmadılar yanımda durdular. Onların yanında resmi çıkarıp "böyle olsun" demeye utandım gülünç olacak diye ve sırf bu yüzden doktora son kez ne istediğimi söyleyemedim. O da kendi bildiğini okudu. Şu an burnum berbat bir halde. Arkadaşlar o an neden yanımdakilere "beni bir iki dakika doktorumla baş başa bırakır mısınız" demedim? Nasıl böyle bir hata edebildim? Bana yardımcı olur musunuz, çok kötü hissediyorum. Düşündükçe kötü oluyorum. Sırf bu yüzden çok çirkin bir burnum oldu. Hem o an beni doktorla baş başa bırakmayan düşüncesiz akrabalarıma hem de onlardan çıkmalarını rica edemeyen kendime çok öfkeliyim. Lütfen yardım edin.

yani akrabalarınız zaten estetik olacağınızı biliyorlardı muhtemelen, neden gülünç olacağını düşündünüz bilemedim. sonuçta estetiğin amacı istenen hale gelmek. ama artık olan olmuş.
böyle durumlarda mesela kalabalık içinde falan her zaman istediğini söyleyemeyen biriyseniz bence bir psikoloğa danışın. belki ilerde tekrar burun ameliyatı da olursunuz.

İşte o yüzden kendime kızıyorum ya zaten. Doktora resimleri göstermem gerekirdi. Kendimden nefret ediyorum.

burun fotoğrafı gosterseydınız de ıstedıgınız gıbı olmama ıhtımalı yuksek bence. neden kendınıze bu ıskenceyı yapıyorsunuz?

Nedir bu burunlardan çektiğimiz bende 45 gun önce ameliyat oldum lakin doktorum beni ameliyat ettiğinin ertesı gun bı ay doğu görevıne gönderildi ve beni ameliyattan sonra başka bir doktora yönlendir di ve benım burnum yamuk oldu sag tarafa koyulan kıkırdak ta sorun yokmuş ama sol tarafa koyulan kıkırdak erimiş bi ay sonra görevden dönünce kontur ele gittiğimde söyledi yazın revizyon ameliyatı yapıcak tekrar kulagımdan kıkırdak alıp doktorunuzla konuşup sizde yaptırın isterseniz geçmiş olsun morelinizi bozmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…