Merhabalar. Ben yıllar önce burnumdan ameliyat oldum. Burnum hiç istediğim gibi olmadı, istediğimle alakası dahi yok, çok çirkin oldu, tam da asla olmamasını istediğim şekilde oldu. Yalnız ben bu olayda farklı bir şeye takıldım. Ameliyattan önce doktorumla bir kere görüşmüştüm ve nasıl bir burun istediğimi tarif etmiştim, düzelmesini istediğim yerleri söylemiştim. Ama ameliyat günü ameliyattan önce sedyede yatarken de istediğim burnu tekrar söylemem gerekirdi. Hatta istediğim burun şekline sahip olan bazı kişilerin fotoğraflarını da almıştım internetten, doktora "böyle olsun" diye gösterecektim. Fakat ameliyat öncesinde bazı yakın akrabalarım geldi yanıma, doktor yanıma geldiğinde de odadan çıkmadılar yanımda durdular. Onların yanında resmi çıkarıp "böyle olsun" demeye utandım gülünç olacak diye ve sırf bu yüzden doktora son kez ne istediğimi söyleyemedim. O da kendi bildiğini okudu. Şu an burnum berbat bir halde. Arkadaşlar o an neden yanımdakilere "beni bir iki dakika doktorumla baş başa bırakır mısınız" demedim? Nasıl böyle bir hata edebildim? Bana yardımcı olur musunuz, çok kötü hissediyorum. Düşündükçe kötü oluyorum. Sırf bu yüzden çok çirkin bir burnum oldu. Hem o an beni doktorla baş başa bırakmayan düşüncesiz akrabalarıma hem de onlardan çıkmalarını rica edemeyen kendime çok öfkeliyim. Lütfen yardım edin.