Çocuk Hastalıkları Lutfen yardim edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mavi2

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
514
66
318
Kizlar mrb 4,5 yasinda ki oglumda 2 ay once ateslenmeyle birlikte kusma ve bas agrisi oluyordu dr goturduk bogazlari cok kotu olmus ondan dedi ve antibiyotik verdi kullandik gecti ve 2 ay sonra tekrar oldu tekrar farkli bi dr goturduk o da bogazi bademcik iltihabi dedi farkli bi antibiyotik verdi bogaz kizarikligi ve sis olmasi gecmedi ama kusma ve atesi gecti kullandiktan 15 gun sonra bugun tekrar ates kusma ve bas agrisi basladi ne yapacagimizi sasirdik tekrar dr goturucem basina gelen var mi sebebi tedavisi nedir acaba lutfen yardimci olun ?

Canım eski açtığım konulara bakarsan aynı sorunu yazmıştım kızıma götürdüm tüm doktorlar mutlaka geniz eti ve bademcik ameliyatı olmalı dedi Bir ayda 4 kere acile gittiğimizi bilirim ama gittiğimiz son kulak burun boğaz doktoru bir hocam var kulak burun boğaz üzerine bir kere o mutlaka görsün dedi muayenesi biraz pahalı ama lütfen götürün dedi ve ben her şeyi göze alıp gittim kızım ameliyatsız kurtuldu oktorun yeri İstanbul florya'da kendisi eczanede özel ilaç hazırlatip bademcik ve geniz etinin küçülmesini sağlıyor benim kızım ona gittiğinden beri yeni yemek yemeye başladı iki buçuk aydır hiç hasta olmuyor her gün o doktora dua ediyorum görüşmek istersen özelden çalıştığı tıp merkezine ismini atabilirim çok geçmiş olsun ve özellikle belirteyim benim kızım daha 2 buçuk yaşında

Alıntı

cok saol canm ya Allah razı olsun özelden yazarsan bilgilerini bende isterim götürmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…