Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lütfen yardım edin
- Konu Sahibi gizli06
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- regl gecikmesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?googleden baktım ama hiç biri bana uymuyodu ve son seçenek olarak buraya baktımGoogle denilen birşey var. Bu yazıyı da sırf trol amaçlı yazdığınızı düşünüyorum. Zira hiç kimse bu teknoloji çağında, bu kadar cahil olamaz...
- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
Aynen valla hangi akla hizmet ediyorlar acabaHamilesin kesin bayılıyom böyle cahillere ✌
- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
- 133
1.5 yıl evliyim hamile kalamamışım arkadaş sürtünme yoluyla hamile kalabileceğini düşünüyorAynen valla hangi akla hizmet ediyorlar acaba
- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
Biz de deneyelim şu an espiri yapabilecek kadar enerjik, rüzgar esse tırsacak kadar kokuluyum1.5 yıl evliyim hamile kalamamışım arkadaş sürtünme yoluyla hamile kalabileceğini düşünüyor
- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
- 133
Biz de deneyelim şu an espiri yapabilecek kadar enerjik, rüzgar esse tırsacak kadar kokuluyum
- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
Sallandık kuzum hemde baya sallandık
- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
- 133
canım sallandık derkenSallandık kuzum hemde baya sallandık
- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
Deprem oldu canım adını bile anmak istemiyorumcanım sallandık derken
- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
- 133
Allah yardımcınız olsun canım bol bol okuyun korkmayınDeprem oldu canım adını bile anmak istemiyorum
- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
Aynen canım bi de burda feci fırtına var her esişinde tekrar sallanıyoruz zannediyorumAllah yardımcınız olsun canım bol bol okuyun korkmayın
- 8 Kasım 2019
- 2.026
- 1.196
- 133
O korkuyu yaşadığım için çok iyi anlıyorum seniAynen canım bi de burda feci fırtına var her esişinde tekrar sallanıyoruz zannediyorum
- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
Allah tekrar yaşatmasın canım dünyanın temeli sallanıyorO korkuyu yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni
o zaman reglim neden gecikmiş olabilir troll amaçlı falan sormuyorum yaşım daha çok genç korkuyorum1.5 yıl evliyim hamile kalamamışım arkadaş sürtünme yoluyla hamile kalabileceğini düşünüyor
ya allah aşkına zevk suyundan bile hamile kalma ihtimali çok az bile olsa varKızım. Canım. Yalvaririm yapma. Siz biyoloji dersi de mi görmediniz?
İilişki olmadan mı? Yeyip bitirme kendini. Çok merak ediyorsan bir test yap.ya allah aşkına zevk suyundan bile hamile kalma ihtimali çok az bile olsa var
korkuyorum yapmaktanİilişki olmadan mı? Yeyip bitirme kendini. Çok merak ediyorsan bir test yap.