Lütfen yardım edin :(

Missis1876

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
41
30
18
42
Herkese merhaba,
Umarım isteyen herkes sağlıkla bebeklerni kucağına alır. Bizim sorunumuz sebebsiz infertilite idi geçen sene hamile kaldım ancak 10. Haftada kalbi durdu. Bu ayın 9 da tek yumurta transfer oldum, pazar günü ufak lekelenmem oldu korktum test yaptık betahcg 140 çıktı sevindik şaşırdık 2 gün sonra 410 oldu. Biraz rahatladık derken bugün yeniden lekelenmem oldu ve kanamam arttı. Doktor kese küçücük burda ama düşük tehtiti var dedi pruloton iğne verdi. Tekrar bakacağız haftaya dedi böyle olupta hamileliği devam eden arkadaşlar var mı lütfen yardım edin

Kuşum endişelerini anlıyorum ama kendini strese sokma. Stres bebesinin en büyük dusmani. Hayırlısıyla kucağına alırsın insallah

Canım herşey güzel olur inşlh, evet ben varım tam 5 ay abartmıyorum hiç durmadan kanamam oldu, yani normal bir lekelenmede değil adetten daha fazla oluyordu, çok şükür şimdi oğlum 21 aylık büyüdük bile inşlh sende rahat ol allahın izniyle dünyaya gelsin

Kuşum endişelerini anlıyorum ama kendini strese sokma. Stres bebesinin en büyük dusmani. Hayırlısıyla kucağına alırsın insallah

İnşallah ben de sizin kadar şanslı olabilirim kanama tamamen kesildi ama erken gebelik testinde ikinci çizgi silikleşti. Siz hcg yi tekrar yapmışmıydınız bu durumda kesem gelişir mi dersiniz evde resmen yas var geçen sene çok zordu kürtaj olmak şimdi tekrar yaşamak istemiyorum

Evde hiç test yapmadım canım, ama doktorlar devamlı betaya bakıyordu bir ay hastanede yattım

Evde hiç test yapmadım canım, ama doktorlar devamlı betaya bakıyordu bir ay hastanede yattım
Hem şuanda düşük olursa dahaa önce onuda yaşadım allah korusun erken olduğu için kürtaj olmazsın kendisi gidiyor ama olumsuz düşünme çok zor biliyorum ama rabbim herşeyin hayırlısını nasip ediyor, bize sabretmek ve şükretmek düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…