- 22 Temmuz 2018
- 62
- 9
- 1
- Konu Sahibi sessizbayann35
-
Teşekkür ediyorum :) fakat çok korkuyorum adetimi geciktirirse ne yapacağım diyeAh canım, normal yolla bile birlikte olmamışsınız, hormonlarla vücudunu alt üst ediyorsun, lütfen korunmaya özen göster, sen bu kadar değersiz değilsin.
Bu durumda ihtimal düşük gibi görünüyor. Adetiniz yakinsa yumurtlama zamanınız da geçmiştir. Yani gebelik durumunuz %0,1 filan olur taş çatlasa. Ama tabi bu işlerde olmaz olmaz diyemeyiz. Spiralle bile hamile kalanlar oluyormuş ki o en güvenilir korunma yöntemi. Bence erkek arkadaşınıza söyleyin kondom alsın zor degilŞöyle oldu ilk kullanımımda hiç gecikmesiz oldu 2-3 gündür hafif belirtilerim de var adetime 3 gün var bu geceyi saymazsak 2 gün. Boşalma makat içine oldu zaten hemen erkek arkadaşım peçeteyle akmasını engelledi ama içimde bi kısmı kaldı iç çamaşırıma akabileceğimden şüpheliydim önlem olarak düşünüyorum
Evet söyleyeceğim doğru haklısınız ama gecikirse nasıl söktürürüm annem farkederse öldürür beniBu durumda ihtimal düşük gibi görünüyor. Adetiniz yakinsa yumurtlama zamanınız da geçmiştir. Yani gebelik durumunuz %0,1 filan olur taş çatlasa. Ama tabi bu işlerde olmaz olmaz diyemeyiz. Spiralle bile hamile kalanlar oluyormuş ki o en güvenilir korunma yöntemi. Bence erkek arkadaşınıza söyleyin kondom alsın zor degil
Yaşınız kaç? Hapı içtiniz mi? Gecikirse bir kadın doğumcudan randevu alıp mutlaka görünün hatta hormon testlerini de yaptırın güvenilir olsun. Doktor duruma göre adet söktürücü verir kendi kafanıza göre bişey kullanmayın bence. Bir de erkek arkadaşınızla birlikte olma şekliniz de çok sağlıksız. O iliskiyi sık yapiyorsaniz o da büyük tehlike. Hele ki o yolla korunmasız birliktelik çok tehlikeli. Biraz araştırın goruceksiniz sakıncalarınıEvet söyleyeceğim doğru haklısınız ama gecikirse nasıl söktürürüm annem farkederse öldürür beni
Doktor değilim ama o da hormonlarla oynayan bir ilaçHaklısın arkadaşım çok haklısın gecikirse tarlusal diye birşey duymuştum önerir misin
Hormonlarınızı ve adet düzeninizi bozabilir. Prospektüsünü okumalısınız.Merhaba arkadaşlar 2 ay önce ertesi gün hapı kullandım bu ay kullansam sorun olur mu? lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var
Hormonlarınızı ve adet düzeninizi bozabilir. Prospektüsünü okumalısınız.
Adet gününden 1 hafta geçmiş ise idrar testinde pozitif çıkması beklenir. İdrar testini tekrarlayın bence bu kadar kafaya takmış durumda ve doktora gitmeyecekseniz.Merhabalar, size bir konuda ACİLEN danışmam gerek. En son 31 Temmuz günü reglimin son günüydü, reglim bittikten 4 gün sonra yani 4 Ağustos'da maalesef erkek arkadaşım ile bir münasebetimiz oldu. Üstümüz giyinikti. Onda iç çamaşırı + şort, bende iç çamaşırı + şalvar vardı. Beş dakika bile sürmedi yaptığımız hatanın farkına varıp ayrıldık fakat ikimiz de çok ıslanmıştık. Onun önü ıslaktı, benim kendi önüm ıslaktı. Hemen üstümü değiştirdim ve bir daha böyle bir durum yaşamadık. Sonra 4 Eylül günü -o ilişkiden bir ay geçmişti + reglim de 1 hafta gecikmiş oluyordu- eczaneden idrar testi alıp yaptım ve negatif çıktı. Eczaneden tarlusal alıp kullanmaya başladım. Daha önce reglim hiç böyle gecikmemişti. Tarlusal'da 5. Güne gireceğim yarın. Sizce hamile miyim? Hamile olsaydım çıkmaz mıydı? Kafam çok karışık, ikimiz de yaptığımız şeyden çok pişmanız. Bir daha böyle bir şey asla yapmadık. Yapmak da istemiyoruz. İlaç bittikten sonra regl olur muyum? Doktora gitmeye çok korkuyorum, hamilesin diyecek diye ödüm patlıyor. Chat'te birkaç gündür takılıyorum bir sürü insan bebeği olması için çok uğraşıyor Allah İSTEYEN herkese versin. Amin. Cevaplarsanız çok mutlu olacağım.
Adet gününden 1 hafta geçmiş ise idrar testinde pozitif çıkması beklenir. İdrar testini tekrarlayın bence bu kadar kafaya takmış durumda ve doktora gitmeyecekseniz.
Ama negatif çıktı? Pardon verdiğiniz cevabı anlamadım yani hamile mi olmam gerekiyordu? İlişkinin üstünden 1 ay geçti aynı zamanda reglim de 1 hafta gecikmişti bu durumda gebe olmuş olsaydım idrarda çıkmaz mıydı? Lütfen cevap verirseniz mutlu olacağım
Kuzum yasin kac senin? Gidip hastaneye kan veremicek kadar mi kucuksun? Bi kan testi yaptirip rahatlasana. Idrar her zaman sonucu cikarmayabilir. Arkadasimin regli 10 gun gecikti buna ragmen idrarda cikmadi ama kan verdi ve hamileydi.
Reşit değilim maalesef gidemem. Gerçekten o kadar kıyafet üstünden geçip hamile kalabilme şansım var mı? Aman Allah'ım
Kac yaşındasınız?Reşit değilim maalesef gidemem. Gerçekten o kadar kıyafet üstünden geçip hamile kalabilme şansım var mı? Aman Allah'ım
Onceden olsa ne kadar kizardim sana... simdi bi kiz cocugunu tasiyorum karnimda. Laf demeye de korkuyorum.derslerine odaklan ablacim hersey zamaninda guzel. Lutfen cocuklugunu gencligini guzel yasa. Oyle kolay degil hamile kalmak. Ustunde kiyafetleriniz varmis. Simdi farkettim. Imkansiz yani o durumda hamile kalman. Stres yapmissin o yuzden gecikmis olabilirsin.
Hamile kalmanız pek olasi gelmedi onda boxer, sende çamaşır artı şalvar, sürtünme oldu sanirim , erkek arkadaşınız bosaldi ama onun içeri gitme ihtimali yok ki, sürtünme yoluyla ustune boşalmayla hamile kalan olmustur ama ciplaktir onlar
Kıyafetlerle hamile kalınmaz stresten gecikmiş . Bir daha denemeyin bence unutunSen hep kızının yanında ol abla, yazdıkların için de çok teşekkür ederim bundan sonra öyle islere kalkışmayacağım benim annem bunları duysa çok üzülür üzüntüden kahrolur hatta, kaç gündür onun yüzüne bakamiyorum tek istediğim şey bir an önce regl olmak ve rahatlamak
Sen hep kızının yanında ol abla, yazdıkların için de çok teşekkür ederim bundan sonra öyle islere kalkışmayacağım benim annem bunları duysa çok üzülür üzüntüden kahrolur hatta, kaç gündür onun yüzüne bakamiyorum tek istediğim şey bir an önce regl olmak ve rahatlamak
Kıyafetlerle hamile kalınmaz stresten gecikmiş . Bir daha denemeyin bence unutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?