Lütfen yardım edin :((

sessizbayann35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
62
9
1
Merhaba arkadaşlar 2 ay önce ertesi gün hapı kullandım bu ay kullansam sorun olur mu? lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var

Ertesi gün hapini korunma yöntemi olarak kullaniyorsunuz heralde. Bir prezervatif fazla pahali birsey degil. Kullanmasini jinekolog‘dan ögrene bilirsiniz.

Net bilgim yok..
Ama başka yöntemle korunun bence.
Ella çok masraflı ve zararlı..

Merhaba arkadaşlar 2 ay önce ertesi gün hapı kullandım bu ay kullansam sorun olur mu? lütfen acil yardımınıza ihtiyacım var
Çok bilgim olmamakla beraber yılda birden fazla kullanımının hormonları alt üst ettiğini duymuştum. Bir arkadaşım çok çaresiz kalıp kullanmıştı ve aylarca adeti gelmedi gidilen doktorlar alınan ilaçlar stres gözyaşı cabası. Hadi bir kere kullanmissiniz 2.si artık hata değil bile bile lades resmen. Partneriniz mis gibi hayatına devam ederken siz sağlığınızı tehlikeye atıyorsunuz. Kendinize bunu yapmayın derim

Hormonlarımın içine edip yumurtalarımı haşat edeyim diyorsan neden olmasın
Madem cinsel olarak aktifsiniz daha güvenilir bir yöntemle korunun
Doğum kontrol haplarından korkup ertesi gün haplarını devamlı kullanmaktan kaçınmayanları da anlamıyorum

Hormonlarımın içine edip yumurtalarımı haşat edeyim diyorsan neden olmasın
Madem cinsel olarak aktifsiniz daha güvenilir bir yöntemle korunun
Doğum kontrol haplarından korkup ertesi gün haplarını devamlı kullanmaktan kaçınmayanları da anlamıyorum
Haklısınız ilkinde adet geciktirmedi şimdi geciktirirse nasıl sökebilirin

Çok bilgim olmamakla beraber yılda birden fazla kullanımının hormonları alt üst ettiğini duymuştum. Bir arkadaşım çok çaresiz kalıp kullanmıştı ve aylarca adeti gelmedi gidilen doktorlar alınan ilaçlar stres gözyaşı cabası. Hadi bir kere kullanmissiniz 2.si artık hata değil bile bile lades resmen. Partneriniz mis gibi hayatına devam ederken siz sağlığınızı tehlikeye atıyorsunuz. Kendinize bunu yapmayın derim
Doğru haklısınız ama adetim gecikirse nasıl söktürebilieim

Haklısınız ilkinde adet geciktirmedi şimdi geciktirirse nasıl sökebilirin

Belki yine gecikmez
Gecikirse önce bi hamilelik testi yaptırırsın
Negatif çıkarsa Doktora danışırsın
Belki adet söktürücü ilaç vs verir
Canına yazık arkadaşım, adam korunmuyor diye her türlü hormonu sen alacaksın. :(

Belki yine gecikmez
Gecikirse önce bi hamilelik testi yaptırırsın
Negatif çıkarsa Doktora danışırsın
Belki adet söktürücü ilaç vs verir
Canına yazık arkadaşım, adam korunmuyor diye her türlü hormonu sen alacaksın. :KK43:
Haklısın arkadaşım çok haklısın gecikirse tarlusal diye birşey duymuştum önerir misin

Doğru haklısınız ama adetim gecikirse nasıl söktürebilieim
Bazı ilaçlar var ama durduk yerde tabi hem ertesi gün hapı hem adet söktürücü hap derken hormonlarınız değişecek. İlk kullanımınızda sıkıntı oldu mu? Adet gecikti mi? Hap kullanmanız mecburi mi peki korunmasiz içeri boşalma kesin oldu mu yoksa önlem olarak mı düşünüyorsunuz?

Bazı ilaçlar var ama durduk yerde tabi hem ertesi gün hapı hem adet söktürücü hap derken hormonlarınız değişecek. İlk kullanımınızda sıkıntı oldu mu? Adet gecikti mi? Hap kullanmanız mecburi mi peki korunmasiz içeri boşalma kesin oldu mu yoksa önlem olarak mı düşünüyorsunuz?
Şöyle oldu ilk kullanımımda hiç gecikmesiz oldu 2-3 gündür hafif belirtilerim de var adetime 3 gün var bu geceyi saymazsak 2 gün. Boşalma makat içine oldu zaten hemen erkek arkadaşım peçeteyle akmasını engelledi ama içimde bi kısmı kaldı iç çamaşırıma akabileceğimden şüpheliydim önlem olarak düşünüyorum

Şöyle oldu ilk kullanımımda hiç gecikmesiz oldu 2-3 gündür hafif belirtilerim de var adetime 3 gün var bu geceyi saymazsak 2 gün. Boşalma makat içine oldu zaten hemen erkek arkadaşım peçeteyle akmasını engelledi ama içimde bi kısmı kaldı iç çamaşırıma akabileceğimden şüpheliydim önlem olarak düşünüyorum

Ah canım, normal yolla bile birlikte olmamışsınız, hormonlarla vücudunu alt üst ediyorsun, lütfen korunmaya özen göster, sen bu kadar değersiz değilsin.

Back