- 13 Ocak 2018
- 48
- 33
- 3
- 37
- Konu Sahibi Umutsuz ev kadini
Koltuk altında büyüklüğü 2cm çapında yağlı Hilusu açık lenf nodu izlenmektedir yaziyo ultrason kagidimda bilen lütfen bana yazsın çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkacak birsey yok
Atabilirsen raporu at bakayım
Çok sağol canım ultrasonda diyoki.sol aksillada büyüğü 2cm çapında uzun olmak üzere birkaç adet yağlı Hilusu açık lenf nodu izlenmektedir.diyoDoktor ne söyledi
Çok sağol canım ultrasonda diyoki.sol aksillada büyüğü 2cm çapında uzun olmak üzere birkaç adet yağlı Hilusu açık lenf nodu izlenmektedir.diyo
Canım kötü mu korkmaliyimEvet pazartesi kontrol var diyo sef bide biofenac ilaç verdi
İnan canım rapor elimde nasıl çekip aticam bilmiyorumBenim 2 gogsumde de var birinde 6 cm birinde 4
Brads 2 derecesi 6 ayda bir muayene oluyorum.
Raporunu gorsek daha iyi olurdu
İnan canım rapor elimde nasıl çekip aticam bilmiyorum
Sevgili puxhu çok saol en başta sen destek oldun güzel insanÖnemli birşey oldugunu sanmıyorum. Gecmıs olsun. Yine de bir uzmanla gorusun. 6 ayda bir muayene ihmal etmeyin
Sevgili puxhu çok saol en başta sen destek oldun güzel insan
Evet ona bakıldı sonra ultrason istendi ve orda şunlar yazıyor her iki meme üst ve dış kadrana ve aksiller bolgeye yönelik incelemede sanografik patoloji saptanmamıştır diye yazılı doktorum antibiyotiğin ve diğer ilacını bitir bişey yok temiz dedi Allah'ıma bin kere kurban olurum Rabbime sonsuz şükürler olsunGosterdın mi sonuçlarını?