Lütfen yardım edin

Elifsoylu3443

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
7
0
16
27
Ben 6 ay önce hapla düşük yaptım. Geçen ayda dahil olmak üzere bir yıldır 4 kere falan ertesi gün hapı kullandim. Bu ay adet düzensizliği yaşadım zamanında oldum falan hiç denilecek kadar az geldi. Ve bende aşırı yorgunluk hissi var bu yuzden ailem doktora götürup bütün testleri yaptırmak istiyor yorgunluğun sebebbini öğrenmek için. Bu diğer durumlardan da haberleri yok testtir ultrason dur bunlar da kız olmadığım ve düşük yaptığım falan anlaşılır mı

hapla dusuk mu?
hapla dusuk yapmak yasak yani yasal degil
hangi yollardan aldiniz o hapi bilmiyorum ama hayatinizla oynuyorsunuz
korunmak bu kadar zor birsey degil

Hicbirseyi kinamam, yargilamam ama madem korkunuz var neden korunma yontemlerini denemediniz.. Ayrica bu kadar basit mi? Ben evliyim cocuk icin kivraniyorum belki de olmayacak Allah bilir. Siz fütürsuzca hamile kalip dusurmeye calismişsiniz.. Yapmayin.. Kendinize biraz olsun sayginiz varsa haysti boyle yasamayin

Anlaşılmaz. Zaten vajina muanesinde sorarlar bekarım diyince bakmazlar. Karından da anlaşılmaz.

begonyas
Aynen katiliyorum. Kimseyi bu sebeple yadirgamam kınamam. Ama çocuk için maddi manevi yıpranırken bu tür mesajları okurken içim aciyor.. Allah isteyen herkese versin saglikli bebis..

Ama E Elifsoylu3443 gibi istemeyenler de onlemini alsin lutfen. Elinizin altinda derya deniz internet var. Azıcık interneti bilgi için, birşeyler öğrenmek için kullanın..

Ertesi gün hapı senede 1 kere kullanılır madem böyle bir durumun var doğum kontrol hapı kullan veya o korunsun

Partneriniz ne düşünüyor bu konuda, o ne diyor çok merak ettim. Sizin bedeninize hiç mi saygısı yok? Sizin canınıza yazık değil mi? O sizi düşünmüyorsa bile siz kendinizi düşünmek zorundasınız. Partneriniz korunmuyorsa siz korunun. Sağlık ocaklarından temin edebilirsiniz doğum kontrol hapı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…