• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin üzüntüden ölücem arkadaşlar😪

Epilepsi tedavisi olan bir hastalık, erken teşhis de çok önemli tabii ki, sakın ihmal etmeyin Allah şifasını versin inşallah :dua::dua::dua::dua::dua:

Ya öyle şeyde 3 gün bekleme lütfen acile git sen seni başka bir hastaneye yakında il ilçe birşey yok mu?oraya falan sevk ederler sen acile git çocuğum nöbet geçiriyor falan de o videoyu göster.hiç olmadı maddi durumun nasıl bilmiyorum ama imkan varsa büyük şehire gidilebilir 1 hafta sağlık sebebi ile benim akrabalarım istanbula geldi çocuk nöbet geçirmiş sanırım grip gibi birşeyden sonra hemen istanbula getirdiler çocuğu.yani ciddi birşey olabilir fazla beklememek lazım.
Gece gedemedik hemen yarın götürdük doktoruna o da çocuk nöroloji ye yönlendirdi bizde randevu aldık 3 gün sonra ya vardı Gitdik doktora epilepsi çıktı video yu da gösterdik eeg cekdirdik doktor hemen ilaca başlayalım dedi ilaç kullanıyoruz ama nolucak bilmiyoruz doktor dedi geçe de bilir geçmeyede de ilerleme ola bilir dedi en iyi doktor bulmak için elimizden geleni yapacağız yarın tekrar başka bi üroloji doktoruna goturucez eeg çekmek için bakalım ne çıkacak Allah büyük inşAllah geçer bu hastalık çok Zor 😞

Gece gedemedik hemen yarın götürdük doktoruna o da çocuk nöroloji ye yönlendirdi bizde randevu aldık 3 gün sonra ya vardı Gitdik doktora epilepsi çıktı video yu da gösterdik eeg cekdirdik doktor hemen ilaca başlayalım dedi ilaç kullanıyoruz ama nolucak bilmiyoruz doktor dedi geçe de bilir geçmeyede de ilerleme ola bilir dedi en iyi doktor bulmak için elimizden geleni yapacağız yarın tekrar başka bi üroloji doktoruna goturucez eeg çekmek için bakalım ne çıkacak Allah büyük inşAllah geçer bu hastalık çok Zor 😞
İnşallah geçer ya siz ihmal etmeyin Allah şifa versin☹️

Back