Anlamadım? Ne anlatıyorsunuz?ne ilacı Hastane uzak diye goturmuyorum demiyorum randevuden dolayı beklemek zorunda kaldım tabiki uzak diye goturmemek ne demek tabiii ki en iyi doktor bulmak için elimizden geleni yapıyoruzSen şu çocuğu yanlışlıkla ilaç içen kadın değilsin dimi? Konuşma tarzın bana onu hatırlattı o da böyle çok üzülüyordu(!) Ama hastane çok uzak olduğu için gidemiyordu.
Sen şu çocuğu yanlışlıkla ilaç içen kadın değilsin dimi? Konuşma tarzın bana onu hatırlattı o da böyle çok üzülüyordu(!) Ama hastane çok uzak olduğu için gid
Randevu aldık nöroloji den doktora çocuk doktoruna götürdük nöroloji ye gidin dediGeçmiş olsun doktor ne diyor
Zaten öyle olur olmaz çocuk doktoruna götürdük randevu alarak baktı nöroloji ye götürün dediFarketmeniz çok iyi olmuş da üç gün neyi beklediniz? Epilepsi gibi duruyo ama doktora götürün bian önce
Burda Her kes stem yaptı bana neden goturmuyosunBen kaldığım küçük bı ilçe ve malasef ne devlette özelde nöroloji doktoru yok bı tane üniversite de var o da Uzak kızımı öyle gördüğüm gün hemen randevu aldım çok şanslıyız ki erken randevu ala bildik ondan dolayı 3 gün beklemek zorunda kaldım burda acile görürsek bile anlamazlar çok kötüyüm napicagimi bilmiyorum burda da aramak sormak istedim belki bı bilgisi olan vardır diye anne olanlar anlar beni Allah kimseyi evladiyla sinamasin bu düşmanım olsa dahi biz gece farkettik yarın hemen çocuk doktoruna götürdük nöroloji uzmanı önerdi oraya götürün dedi nöroloji den de randevu aldık ondan dolayı 3 gün bekledik yarın goturucez inşAllah
Bu gün hastaneye gittik nöroloji çektik bebeğim epilepsi çıktı napıcam ben varmı???epilepsi hastası olun iyileşen bebekler çok kötüyüm anne olanlar anlar beniÇok kötüyüm arkadaşlar 15 aylık Bir kızım var 3 gündü her uykudan uyanınca kasılmalar oluyo ellerini havaya kaldırıyo gözlerini yukarı kaydiriyo 1 2 saniye arasında.3 5 dakka falan sürüyo acaba epilepsi mi West sendromu mu? Yardıminza ihtiyacım var varmı çocuğu böyle olanlar??
Ailemizde vardı dayımın kızında çok küçüktü ama ilaçla düzeldi tedaviyi aksatmayın yeter ki. İnşallah erken tanı ve tedavi ile iyileşsin. O anları videoya çekmeye çalışın takibi açısından iyi oluyor doktora gösterirsinizBu gün hastaneye gittik nöroloji çektik bebeğim epilepsi çıktı napıcam ben varmı???epilepsi hastası olun iyileşen bebekler çok kötüyüm anne olanlar anlar beni
Çok geçmiş olsun. Bilgim yok ama umarım minik iyileşir.Bu gün hastaneye gittik nöroloji çektik bebeğim epilepsi çıktı napıcam ben varmı???epilepsi hastası olun iyileşen bebekler çok kötüyüm anne olanlar anlar beni
Geçmiş olsun, matematik öğretmeni olan arkadaşım çocukluğunda epilepsi olduğunu ve doğru tedavi ile artık tekrarlamadığını söylemişti.Bu gün hastaneye gittik nöroloji çektik bebeğim epilepsi çıktı napıcam ben varmı???epilepsi hastası olun iyileşen bebekler çok kötüyüm anne olanlar anlar beni
Çok teşekkür ederim bizimki 15 aylık ilaç tedavisine başladık dekapin şurub diye bı ilaç. Kullanıyoruz doktor dedi gece de bilir geçmeye de bilir ilerleye de bilir ilaça basliycaz bakıcaz çok korkuyorum ilerler deye çok korkuyorum çaresizim ALLAH bütün bebeklere hastalara şifa versin inşAllahAilemizde vardı dayımın kızında çok küçüktü ama ilaçla düzeldi tedaviyi aksatmayın yeter ki. İnşallah erken tanı ve tedavi ile iyileşsin. O anları videoya çekmeye çalışın takibi açısından iyi oluyor doktora gösterirsiniz
Amin. Bizimki de o civardaydı yanlış hatırlamıyorsam. Olmazsa başka birkaç doktora daha gösterin. Şifa olsun inşallah. İlaç etkili oluyor ferah tutun içinizi en kötü ihtimalle ilaç değişikliği vs olur. DüzelirÇok teşekkür ederim bizimki 15 aylık ilaç tedavisine başladık dekapin şurub diye bı ilaç. Kullanıyoruz doktor dedi gece de bilir geçmeye de bilir ilerleye de bilir ilaça basliycaz bakıcaz çok korkuyorum ilerler deye çok korkuyorum çaresizim ALLAH bütün bebeklere hastalara şifa versin inşAllah
Kendi kendinize teşhis koymayı bırakın lütfen. Çocuğu doktora götürün.
Kendi kendinize teşhis koymayı bırakın lütfen. Çocuğu doktora götürün.
Dekapin değil Depakin adı şurubun. Çok acıdır çocuğa verirken tam doz verdiğinizden emin olun muhtemelen ağzından atmak isteyecektir. İçtiğinden emin olun ben yıllarca kullandım. Kilo yapar diyetine dikkat edin.Çok teşekkür ederim bizimki 15 aylık ilaç tedavisine başladık dekapin şurub diye bı ilaç. Kullanıyoruz doktor dedi gece de bilir geçmeye de bilir ilerleye de bilir ilaça basliycaz bakıcaz çok korkuyorum ilerler deye çok korkuyorum çaresizim ALLAH bütün bebeklere hastalara şifa versin inşAllah
Ayrıca bu şurup etken maddesi volproik asit bu yüzden devamlı kanda valproat seviyesi ölçülmeli. Eğer eksik kalırsa nöbete sebep olur. Kanda belirli bir oranda valproat varsa etki eder bu sebeple düzenli doz ayarı yapılması için kontrollerine götürmeniz gerekiyor. AksatmayınÇok teşekkür ederim bizimki 15 aylık ilaç tedavisine başladık dekapin şurub diye bı ilaç. Kullanıyoruz doktor dedi gece de bilir geçmeye de bilir ilerleye de bilir ilaça basliycaz bakıcaz çok korkuyorum ilerler deye çok korkuyorum çaresizim ALLAH bütün bebeklere hastalara şifa versin inşAllah
Doktor 75 ml önerdi öyle veriyoruz ama yan etkileri de çokmuş bilmiyoruz bu gün başladık ilaça inşAllah işe yararAyrıca bu şurup etken maddesi volproik asit bu yüzden devamlı kanda valproat seviyesi ölçülmeli. Eğer eksik kalırsa nöbete sebep olur. Kanda belirli bir oranda valproat varsa etki eder bu sebeple düzenli doz ayarı yapılması için kontrollerine götürmeniz gerekiyor. Aksatmayın
Evet saç dökülmesi kilo akımı ciltte kuruluk dikkat eksikliği vs yapar. Ama şu an bebek az ml kullanıyorsunuz bunlar ilerisi konular. Kar zarar ilişkisine bakın. Sonuçta bu ilaç onun iyiliği için.Kendi kendime teh
Doktor 75 ml önerdi öyle veriyoruz ama yan etkileri de çokmuş bilmiyoruz bu gün başladık ilaça inşAllah işe yarar
Doktor 75 ml önerdi öyle veriyoruz ama yan etkileri de çokmuş bilmiyoruz bu gün başladık ilaça inşAllah işe yararAyrıca bu şurup etken maddesi volproik asit bu yüzden devamlı kanda valproat seviyesi ölçülmeli. Eğer eksik kalırsa nöbete sebep olur. Kanda belirli bir oranda valproat varsa etki eder bu sebeple düzenli doz ayarı yapılması için kontrollerine götürmeniz gerekiyor. Aksatmayın
Peki işe yaradı mı ilaç biz çok endişeliyiz..Dekapin değil Depakin adı şurubun. Çok acıdır çocuğa verirken tam doz verdiğinizden emin olun muhtemelen ağzından atmak isteyecektir. İçtiğinden emin olun ben yıllarca kullandım. Kilo yapar diyetine dikkat edin.
Ben epilepsi için kullanmadım benim rahatsızlığım başkaydı 5-6 sene kullandım ve çok araştırdım o yüzden ilacı iyi biliyorum. Endişe etmeyin siz düzenli kontrol ve tedavi ile ilerleyin yeter. Doktor sizi bilgilendirir. Sıkmayım canınızı sonuçta koruma amaçlı verilen bir ilaç. Benim kardeşim de her gün colşisin akıyor FMF hastası. İlacını içtiği zaman atak geçirmiyor doktor kontrollerine gidiyor. Bu da onun gibi. Üzmeyin kendinizi.Kendi kendime teh
Doktor 75 ml önerdi öyle veriyoruz ama yan etkileri de çokmuş bilmiyoruz bu gün başladık ilaça inşAllah işe yarar
Peki işe yaradı mı ilaç biz çok endişeliyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?