Çok kötüyüm arkadaşlar 15 aylık Bir kızım var 3 gündü her uykudan uyanınca kasılmalar oluyo ellerini havaya kaldırıyo gözlerini yukarı kaydiriyo 1 2 saniye arasında.3 5 dakka falan sürüyo acaba epilepsi mi West sendromu mu? Yardıminza ihtiyacım var varmı çocuğu böyle olanlar??
Doktor dururken burada ne gibi cevaplar almayı bekliyorsunuz. Acilen götürün doktoraÇok kötüyüm arkadaşlar 15 aylık Bir kızım var 3 gündü her uykudan uyanınca kasılmalar oluyo ellerini havaya kaldırıyo gözlerini yukarı kaydiriyo 1 2 saniye arasında.3 5 dakka falan sürüyo acaba epilepsi mi West sendromu mu? Yardıminza ihtiyacım var varmı çocuğu böyle olanlar??
Bunu buraya sorduğunu inanamıyorumÇok kötüyüm arkadaşlar 15 aylık Bir kızım var 3 gündü her uykudan uyanınca kasılmalar oluyo ellerini havaya kaldırıyo gözlerini yukarı kaydiriyo 1 2 saniye arasında.3 5 dakka falan sürüyo acaba epilepsi mi West sendromu mu? Yardıminza ihtiyacım var varmı çocuğu böyle olanlar??
Cocuk 3 gundur boyle ve siz burda mi cozum ariyorsunuz?Çok kötüyüm arkadaşlar 15 aylık Bir kızım var 3 gündü her uykudan uyanınca kasılmalar oluyo ellerini havaya kaldırıyo gözlerini yukarı kaydiriyo 1 2 saniye arasında.3 5 dakka falan sürüyo acaba epilepsi mi West sendromu mu? Yardıminza ihtiyacım var varmı çocuğu böyle olanlar??
Acilen bir universite hastanesinde noroloji uzmanina goturup muayene ettirin.Çok kötüyüm arkadaşlar 15 aylık Bir kızım var 3 gündü her uykudan uyanınca kasılmalar oluyo ellerini havaya kaldırıyo gözlerini yukarı kaydiriyo 1 2 saniye arasında.3 5 dakka falan sürüyo acaba epilepsi mi West sendromu mu? Yardıminza ihtiyacım var varmı çocuğu böyle olanlar??
Burda Her kes stem yaptı bana neden goturmuyosunCocuk 3 gundur boyle ve siz burda mi cozum ariyorsunuz?
Burda Her kes stem yaptı bana neden goturmuyosunBen kaldığım küçük bı ilçe ve malasef ne devlette özelde nöroloji doktoru yok bı tane üniversite de var o da Uzak kızımı öyle gördüğüm gün hemen randevu aldım çok şanslıyız ki erken randevu ala bildik ondan dolayı 3 gün beklemek zorunda kaldım burda acile görürsek bile anlamazlar çok kötüyüm napicagimi bilmiyorum burda da aramak sormak istedim belki bı bilgisi olan vardır diye anne olanlar anlar beni Allah kimseyi evladiyla sinamasin bu düşmanım olsa dahi
alaninda iyi bir nöroloji doktoruna goturun. ihmal etmeyin epilepsi belirtisi gibi
Çektik video randevu den dolayı 3 gün bekledik burda çocuk nöroloji doktoru yokBari videoya çekin hic değilse elinizde veri olsun
En kısa zamanda doktora gidin nasil durdunuz 3 gün anlamadım ki acile neden gitmediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?