• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin üzüntüden ölücem arkadaşlar😪

aaaylin

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2023
158
20
13
26
Çok kötüyüm arkadaşlar 15 aylık Bir kızım var 3 gündü her uykudan uyanınca kasılmalar oluyo ellerini havaya kaldırıyo gözlerini yukarı kaydiriyo 1 2 saniye arasında.3 5 dakka falan sürüyo acaba epilepsi mi West sendromu mu? Yardıminza ihtiyacım var varmı çocuğu böyle olanlar??🥺

Çok kötüyüm arkadaşlar 15 aylık Bir kızım var 3 gündü her uykudan uyanınca kasılmalar oluyo ellerini havaya kaldırıyo gözlerini yukarı kaydiriyo 1 2 saniye arasında.3 5 dakka falan sürüyo acaba epilepsi mi West sendromu mu? Yardıminza ihtiyacım var varmı çocuğu böyle olanlar??🥺

3 gündür çocuğunuzu bir hastaneye götürmediniz mi ? Acilen hastaneye gidin.

Doktor dururken burada ne gibi cevaplar almayı bekliyorsunuz. Acilen götürün doktora

Bunu buraya sorduğunu inanamıyorum 😡

Cocuk 3 gundur boyle ve siz burda mi cozum ariyorsunuz?

Farketmeniz çok iyi olmuş da üç gün neyi beklediniz? Epilepsi gibi duruyo ama doktora götürün bian önce

Belirtiler öyle gibi ama dönemsel birşeyde olabilir belkide başka bir problem var. Acildeki doktorun anlayacağını sanmıyorum alanında bir doktordan randevu alıp goturun ihmale gelmez. Geçmiş olsun.

Videoya çek öyle olunca sonra hemen doktora götür bekleme böyle durumda ya acil birşeyse?nöbet geçiriyor ve zarar görüp acı çekiyorsa?konuşamıyor bebek daha sizin çok özenli olmanız lazım bu konuda.inşallah ciddi bir durum yoktur.

Al çocuğu üniversitenin aciline götür. Uzman doktora konsültasyon yapıp gece de olsa çağırırlar. Gece nöbetçi uzman doktor oluyor üniversite acilinde. Buraya konu açana kadar götür çocuğu 3 gün beklemek nedir?

Konuyu açıp tek bir cevap yazmayı bırakın okumadan çıkmak nedir? Çok da yardımlık bir durum yokmuş demek ki.

Acilen bir universite hastanesinde noroloji uzmanina goturup muayene ettirin.

Ankara'daysaniz Hacettepe ya da Ankara Tip'a gidin.gecmis olsun.

Cocuk 3 gundur boyle ve siz burda mi cozum ariyorsunuz?
Burda Her kes stem yaptı bana neden goturmuyosun😞Ben kaldığım küçük bı ilçe ve malasef ne devlette özelde nöroloji doktoru yok bı tane üniversite de var o da Uzak kızımı öyle gördüğüm gün hemen randevu aldım çok şanslıyız ki erken randevu ala bildik ondan dolayı 3 gün beklemek zorunda kaldım burda acile görürsek bile anlamazlar çok kötüyüm napicagimi bilmiyorum burda da aramak sormak istedim belki bı bilgisi olan vardır diye anne olanlar anlar beni Allah kimseyi evladiyla sinamasin bu düşmanım olsa dahi😔

Burda Her kes stem yaptı bana neden goturmuyosun😞Ben kaldığım küçük bı ilçe ve malasef ne devlette özelde nöroloji doktoru yok bı tane üniversite de var o da Uzak kızımı öyle gördüğüm gün hemen randevu aldım çok şanslıyız ki erken randevu ala bildik ondan dolayı 3 gün beklemek zorunda kaldım burda acile görürsek bile anlamazlar çok kötüyüm napicagimi bilmiyorum burda da aramak sormak istedim belki bı bilgisi olan vardır diye anne olanlar anlar beni Allah kimseyi evladiyla sinamasin bu düşmanım olsa dahi😔

Sen şu çocuğu yanlışlıkla ilaç içen kadın değilsin dimi? Konuşma tarzın bana onu hatırlattı o da böyle çok üzülüyordu(!) Ama hastane çok uzak olduğu için gidemiyordu.

Back