Lütfen yardım edin tecrübenize ihtiyacım var hanımlar

babaddyaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2024
216
88
26
5 aylık
Geceleri çok sık uyanıyor
Artık sabrım kalmadı gibi, gündüz de uyumuyor
Ne yapacağım
Uyku düzeni nasıl oluşturulur bilenler anlatsın lütfen internette okuyorum kafam almıyor artık uykusuzluktan

• Beğen
Reactions: sdg
Merhabalar güzel anne bebeğini emziriyor musun ? Uykusundan kalkma sebebi nedir ? Gaz sancısı ? Açlık vs ? Uykudan uyanıp bi süre vakit mi geçiriyor ağlıyor mu ? Atak döneminde misiniz ? Hep mi böyle idi ? Biraz daha detay versen 😇
Benim bebiş 13 aylık oldu şu an ve son 1 ay hiç uyanmadığı kadar uyanıyor üstelik ben 1 ay önce 2. Bebeğe hamile olduğumu öğrendim ve öğrendiğim günden beri uykusuz gecelere tekrar merhaba dedik… yaşanılan uyku durumu çok zor biliyorum fakat yalnız değilsin 🥰

Merhabalar güzel anne bebeğini emziriyor musun ? Uykusundan kalkma sebebi nedir ? Gaz sancısı ? Açlık vs ? Uykudan uyanıp bi süre vakit mi geçiriyor ağlıyor mu ? Atak döneminde misiniz ? Hep mi böyle idi ? Biraz daha detay versen 😇
Benim bebiş 13 aylık oldu şu an ve son 1 ay hiç uyanmadığı kadar uyanıyor üstelik ben 1 ay önce 2. Bebeğe hamile olduğumu öğrendim ve öğrendiğim günden beri uykusuz gecelere tekrar merhaba dedik… yaşanılan uyku durumu çok zor biliyorum fakat yalnız değilsin 🥰
Emziriyorum
Niye uyanıyor bilmiyorum emziriyorum geri yatırıyorum bir süre sonra tekrar kalkıyor
Hep böyle değildi şu son zamanlarda iyice arttı hep kalkmaya başladı
Uyku eğitimi verdiniz mi siz? Nasıl oluyor acaba neler yapılabilir
Kafam çok karışık 🥴 ❤️

Doyduğuna emin misin ? O yüzden uyanıyor olabilir mi ? Bir de geceleri ışığı açıyor musun ?

5 aylık
Geceleri çok sık uyanıyor
Artık sabrım kalmadı gibi, gündüz de uyumuyor
Ne yapacağım
Uyku düzeni nasıl oluşturulur bilenler anlatsın lütfen internette okuyorum kafam almıyor artık uykusuzluktan
Diş çıkarıyor olabilir mi acaba?

X