canım geciktirici kullan hatta şimdiden kullanmaya başlamalısın.Benim her tatilime denk gelir illa hatta düğünüme,nişanıma herşeyime.Ben hep geciktirici kullandım sorun etme......opuyorumnanaktan
canım geciktirici kullan hatta şimdiden kullanmaya başlamalısın.Benim her tatilime denk gelir illa hatta düğünüme,nişanıma herşeyime.Ben hep geciktirici kullandım sorun etme......opuyorumnanaktan
canım yaşını bilmiyordum tabi jinekoloğa danışmasında yarar var ama eczacıyada danışabilirler.Malum insan o yaşlarda biraz çekiniyo jinekoloğa gitmeye ben çok gitmiştimde kist içinyerimseniben.En iyisi annesi gidip danışsın.....
sende bir haftasini güneslenerek gecir ya...nevar sanki biitncede denize girersin...zaten sanciyi tek bir gün cekiyorsun ondan sonra sadece kan akiyo...geciktirici hap alma derim ben
ben geçmışte adet gecıktırıcı cok kullandım, bi sorun yaşamadım ama sonuç ıtıbarı ıle zararlı bışey, duzenını bozma. 3 gun denıze gırme guneşlen, yanı denıze gırmeden de oranın tadını çıkarabılır, kafanı dagıtabılır,kıtap okur, uyur, manzarayla ruhunu dourabılırsın. ıyıleşince acısını çıkarırsın. tatil olsun da çamurdan olsun şekerr