Lütfen yardım edin..Tatilim berbat olacak..!

seda.sndr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
109
0
96
Samsun
3-4 gune kadar tatıle gıdecegım..ama tam tati:1no2:lımın baslayacagı gun malum olayla karsılaıyorum..tatılımın 1 haftası gıdecek..Mahvaldum.Ne yapacagım..

dert ettiğin şeye bak canım ya...
eczaneLerde adet geciktirici hapLar war onLardan aL...

yalnız o geciktiriciler vücudun bütün dengesini bozuyor zor toparlanabilirsin.
erteleme imkanın varsa tatili ertele...
Bir de o hap sadece kanın gelmesini engelliyor sorunlu bir adet dönemi geçiriyorsan bütün ağrıları ziyadesiyle çekiyorsun...

Biliyorum canLarım..o hapıda yan etkılerıde cok arastırdım..böbreklerım fln agrımaya basladı sanrıım olacagım..hadı hayırlısı

15 gün sürecek olan reglmi CADIARZU valla senin yerinde olsam koyver gitsin yaparım :)
27 yaşındayım izmirde yaşıyorum malum denizin dibinde ver elini çeşme...ver elini mordoğan ...ver elini kuşadası...ver elini foça..dikili...gümüldür...özdere..çeşmealtı...daha bir sürü bir sürü .bir günde regl oldum denize girmeyim demedim.hangi gün olursa ne şekilde olursa güneşlendim de yüzdümde..biraz zahmetli oluyo ama..denize girmeden önce pedimi çıkarıyorum , denizden çıkınca gidip yenisini takıp güneşleniyorum.zaten suya girdiğinde duruyo regl.bunun için iki ayrı bikini kullanabilirsin.güneşlenme ve yüzme olarak daha kolay oluyo.ama sadece denize giriyorum.havuz değil.
şimdi çoğu arkadaşa göre sağlıksız gelebilir.mutlakada öyledir onlar için ama dediğim gibi hiç bir zaman bi sıkıntım olmadı.hele benimki 3 gün sürer.senin zaten başka birşey yapma seçeneğin kalmıyo nerdeyse eğer 15 gün süreyi doğru anladıysam...iyi tatiller sana..tatilin her hali güzel boşveerrryerimseniben

Cnm bu yaptığın sağlığın açısından hiç doğru değil bence sende farkındasındır ama :1no2: çünkü adet döneminde rahim açık oluyormuş. Dolayısıyla mikrop kapman kolaylaşır..

Konu sahibesi arkadaşım 15 gün mü sürüyo :bbo: 15 gün normal değil gibi ya :uhm:

cnm benimde izin gunu denk gelior galiba cok kotu...
yolculuk cekicegiz bide du$un 3 gun cok kotu yha insallah onceden olur biter of cok korkuom bende.. :çok üzgünüm:
bide benim agrilarim baya oluoo Allahim yardim etsin sanada banada.. :a015:

Son düzenleme:

ay cm bnm bir an önce olsada kurtulsak..sanada kolay gelsın ttlım..a.s.vereliniortak

reg lin 2 gunu agir gecer gerisi zaten az gelir...6 gun desek 4,5,6. gunlerinde cok az bisey gelir, o gunlerde girebilirsin bence, 15 gunun 3 gunu de denize girme gez toz...bisey olmaz...hap kullanma bence, ben hic kullanmadim ama agri yine olacaksa ne anlamı var

valla ben balayında regl olmuştum tampon kullandım girdim denize ama denize girdikten sonra mutlaka yenisini taktım bi de sık sık değiştirmeye dikkat etmek lazım

benim reglm 2 gün sürer denizde giirerim güneşlenirimdee
hiç ped fln koymam gelirse denzie girerim okadar..
sende geciktirici hap al hayatım bakire değilsen tampon önerebilirim

Valla aklın varsa adet geciktirici hap filan kullanma bir kere bende öyle bir halt ettim ondan sonra feleğim şaştı normal hale dönene kadar.

hp ve tampon kullanmak ıstemıyorum ztn ragl oldum..buyuk ıhtımal pazar gunu yola cıkacagız..ztn ucakla gıdecegız.son 2 gunumde cook az oluyr.bu yuzden prob.olmayaktır..pazar guu eerım ztn otelı fln tanımak ıcın ..pzartesı gunu bıtmıs olacaktır...hepınıze onerıde bulundugunuz ıcın tşk ederım.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…