Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 gün sürecek olan reglmi CADIARZU valla senin yerinde olsam koyver gitsin yaparım :)
27 yaşındayım izmirde yaşıyorum malum denizin dibinde ver elini çeşme...ver elini mordoğan ...ver elini kuşadası...ver elini foça..dikili...gümüldür...özdere..çeşmealtı...daha bir sürü bir sürü .bir günde regl oldum denize girmeyim demedim.hangi gün olursa ne şekilde olursa güneşlendim de yüzdümde..biraz zahmetli oluyo ama..denize girmeden önce pedimi çıkarıyorum , denizden çıkınca gidip yenisini takıp güneşleniyorum.zaten suya girdiğinde duruyo regl.bunun için iki ayrı bikini kullanabilirsin.güneşlenme ve yüzme olarak daha kolay oluyo.ama sadece denize giriyorum.havuz değil.
şimdi çoğu arkadaşa göre sağlıksız gelebilir.mutlakada öyledir onlar için ama dediğim gibi hiç bir zaman bi sıkıntım olmadı.hele benimki 3 gün sürer.senin zaten başka birşey yapma seçeneğin kalmıyo nerdeyse eğer 15 gün süreyi doğru anladıysam...iyi tatiller sana..tatilin her hali güzel boşveerrryerimseniben
hayir bence 5-6 gun dedi tatili 15 gun suruyor galiba..
cnm benimde izin gunu denk gelior galiba cok kotu...
yolculuk cekicegiz bide du$un 3 gun cok kotu yha insallah onceden olur biter of cok korkuom bende.. :çok üzgünüm:
bide benim agrilarim baya oluoo Allahim yardim etsin sanada banada.. :a015:
benim reglm 2 gün sürer denizde giirerim güneşlenirimdee
hiç ped fln koymam gelirse denzie girerim okadar..
sende geciktirici hap al hayatım bakire değilsen tampon önerebilirim