Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerende buboyutu toplu ince ucu kadar hemen hemen sizce siğil mi lütfen yorum yapar mısınız
Eki Görüntüle 3477829
genital bölgemde sivilce sandım sıktım siyah kıl kökü gibi bir nokta çıktı içinden ama iltihap çıkmadı sivilce sıkılınca siğile dönüşür mü acaba bilemedimNerende bu
Durumunu takip edin. Çoğalınca veya ağrı yapmaya başlayıp içi iltihapla dolunca bir doktora görünün.genital bölgemde sivilce sandım sıktım siyah kıl kökü gibi bir nokta çıktı içinden ama iltihap çıkmadı sivilce sıkılınca siğile dönüşür mü acaba bilemedim
anladım tamamdır teşekkür ederim yorumunuz için yaklaşık bi 2-3 hafta önce kadın doğum doktoruna gitmiştim aslında ama herhangi bir şey görmediğini normal olduğunu sadece kuruluk olduğunu söyleyip nemlendirici krem vermiştiDurumunu takip edin. Çoğalınca veya ağrı yapmaya başlayıp içi iltihapla dolunca bir doktora görünün.
Keşke bir etek traşı olup atsanız. Mide bulandiricisiniz resmen yagenital bölgemde sivilce sandım sıktım siyah kıl kökü gibi bir nokta çıktı içinden ama iltihap çıkmadı sivilce sıkılınca siğile dönüşür mü acaba bilemedim
ne kadar düşüncesizce bir yorum bu hiç bir fikriniz yok galiba genital siğil hakkında genitalde eğer siğil varsa temizlenmemeli traş ağda yapılmamalı aksi taktirde çoğalabilir sadece boyu kısaltılmalı ve farkındaysanız başlıkta belirttim fotoğraflı diye girmeseydiniz bakmasaydınızKeşke bir etek traşı olup atsanız. Mide bulandiricisiniz resmen ya
Allaha şükür bende böyle şeyler açılmıyor bi de kıllı kıllı mı atmış? IyyykKeşke bir etek traşı olup atsanız. Mide bulandiricisiniz resmen ya
Evett en iyisi olmus balta girmemis ormanlar gibiAllaha şükür bende böyle şeyler açılmıyor bi de kıllı kıllı mı atmış? Iyyyk
Genital siğil diye yazsanız bakmazdim zaten.ne kadar düşüncesizce bir yorum bu hiç bir fikriniz yok galiba genital siğil hakkında genitalde eğer siğil varsa temizlenmemeli traş ağda yapılmamalı aksi taktirde çoğalabilir sadece boyu kısaltılmalı ve farkındaysanız başlıkta belirttim fotoğraflı diye girmeseydiniz bakmasaydınız
hanımefendi siğil olma riskine karşılık sadece kısalttım traş ve ağda yapamıyorum hayal ettiğiniz gibi bir fotoğraf atmadım en nihayetinde herkeste de olan şeyAllaha şükür bende böyle şeyler açılmıyor bi de kıllı kıllı mı atmış? Iyyyk
tamam şimdi terk edebilirsiniz burayıGen
Genital siğil diye yazsanız bakmazdim zaten.
Kıl dönmesine benziyorboyutu toplu ince ucu kadar hemen hemen sizce siğil mi lütfen yorum yapar mısınız
Eki Görüntüle 3477829
Neden tras ya da ağda yapmiyorsunuz, kıl.donmesi gibi duruyor ?hanımefendi siğil olma riskine karşılık sadece kısalttım traş ve ağda yapamıyorum hayal ettiğiniz gibi bir fotoğraf atmadım en nihayetinde herkeste de olan şey
çok teşekkür ederim yorumunuz içinKıl dönmesine benziyor
Doktor bir şey yok dediyse yoktur. Geçmiş olsunanladım tamamdır teşekkür ederim yorumunuz için yaklaşık bi 2-3 hafta önce kadın doğum doktoruna gitmiştim aslında ama herhangi bir şey görmediğini normal olduğunu sadece kuruluk olduğunu söyleyip nemlendirici krem vermişti
teşekkür ederim yorumunuz içinDoktor bir şey yok dediyse yoktur. Geçmiş olsun
eğer siğilse diye yapmıyorum çoğalıyormuş o yüzdenNeden tras ya da ağda yapmiyorsunuz, kıl.donmesi gibi duruyor ?
Bu kısalmış hali mi bide? Yok artık Uzun halini dusunemedim. Bence dikkat edin biraz hijyene bu nedir yanihanımefendi siğil olma riskine karşılık sadece kısalttım traş ve ağda yapamıyorum hayal ettiğiniz gibi bir fotoğraf atmadım en nihayetinde herkeste de olan şey