LÜTFEN YARDIM EDİN SEBEBİNİ ÇÖZEMİYORUM!!!!!

Crazyyyysss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
1
1
1
28
Merhaba neredeyse 1 aylık evliyim ve kocamla halen cinsel birleşmeyi başaramadık önce ben sorun yaratıyordum canım acıyor diye kendimi çekiyordum şimdi onda da iktidarsızlık basladı ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin

İkinizinde tıbbı destek alması gerek cnm burda olacak iş değil

Acilen psikolojik destek alıp ve kadın Doğum , üroloji gibi uzmanlarla görüşün derim. Çünkü vajinusmus yüzünden eşinizin de psikolojisi bozulmuş olabilir.
Tıbbi destek alırsanız çözeceğinize inanıyorum.

İhmal etmeyin 3-4 senedir bu durumu yaşayan karı kocalar var. Erkenden gidin

Sen jinekoloğa eşin de üroloğa göründü münüz mü ? Eşininki muhtemelen başarısız cinsel girişimden kaynaklı.Ben tedavi görürken doktorum çözüm aşamasında önlem amaçlı eşime de hap vermişti eşi vajinismus olan çoğu erkekte bu sorun oluyormuş

Merhaba aynı sorun bende de vardi ilişki olmuyordu korkularimdan dolayı bu süreçte eşimde cok etkilendi kendisinde sorunlar görüyordu ama hersey stresten kaynakliydi. Neyseki biz çözdük. Muhtemelen sizin sorununuzda bundan kaynaklanıyor Siz vajinismus için iyi bir doktora eşinizde üroloğa gitsin bence zaman uzamadan yolun basında sorununuzu çözmeye çalışın ertelemeyin. Yıllarınız heba olmasın. Biz erteleye erteleye kaça kaça 3 yıl geçti siz bunu yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…