lütfen yardım edin rahim ağzımda sorun varr

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar dr ye gittiğimde rahim ağzında kalınlaşma olduğunu söyledi smear testi yaptı bana ilaç verdi ve 3 ay bekleme mühleti verdi ben bazı sebeplerden gidemedim yani bu acaba gebe kalmama engelmi merak ettim yardım edin lütfen senağlama

Merhaba canım, bence hiç oyalanma bir an önce randevu al ve doktora git. Bunun bazı tedavilerle iyileştiğini duymuştum, dilerim bir an önce iyileşirsin sevgilerimle..

inşallah bana yalkıcaz yada donduracağız dedi ama galiba gebeliğe engel dimi sonuçta her ay düzenli adet oluyırum ve yumurtlaığımı ben anlıyorum kasık ağrılarım oluyo ve akıntımdn gtakip ediyorum ve o zamanlar ilişkide oluyor.ancak bende de girişte sorun var of yicem kafayı

teşekkür ederim dıptıs isterseniz bu konuyu kilitleyebilirsiniz çünkü verdiğiniz linkten faydalanacığım

canım rahim ağzı kalınlaşması genellikle kaptığın bi enfeksiyon sonucu oluyor.smear dışında kültürde yaptırman lazım.bendede biara olmuştu doktor kutu kutu antibiyotik ve fitil vermişti.eşle birlikte tedavi sürecine giriliyor.sonradan düzeldi allahtan ufak bir yara olarak kaldı onuda bayramdan sonra yaktırıp bebek düşünmeye başlıcam.geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…