- Konu Sahibi badbadgirl
Merhaba.Kaç gündür sorunumun çözümünü arıyorum bulamıyorum.en sonunda üye olmaya karar verdim.Öncelikle ben sürekli gerçek olmayan sesler duyuyorum.Mesela biri benim hakkımda iyi birşey diyor ben kötü algılıyorum ve birdaha o kişiyle konuşmuyorum.Yani bu olay benim arkadaşlıklarımıda etkiliyor.Birde sürekli birinin aklımı okuyabileceğini hıssediyorum ve rahatça birşeyleri düşünemiyorum.Sonra bu aralar sürekli arkamdan birilerinin geçtiğini yada sürekli arkamda birilerinin toplanıp kafamın arkasından bana baktıgını hıssedıyorum.Bazen durduk yere dışarıda bile olsam titreme geliyor.durduk yere moralim bozuluyor.ağlayasım geliyor.Sonra bir kitapla işim varsa kitabın köşesini karalamadan duramıyorum.Takıntı haline getirdiğim birsürü şey var.Biri bana birşey dediğinde yada küçük bir olay oldugunda saatlerce bunu düşünüyorum ve kafamdan olmayan sahneleri ekliyorum ve dahada üzülüyorum.Kafamda sürekli biri benimle alay ediyor.Ağlıyorum bazen.Kollarım kesik zaten.herkesin bunu gördüğünü ve kahkahalar attıgını falan gördüm.ama bence gerçek değil.Ve ben her ne kadar kabul edemesemde utangaçım.Şunları yazarken bile titreme geliyor.bu arada şunlarıda söyleyeyim.bir buçuk ay önce intahar ettim ama ailem kurtardı.Sanırım ruh halimden anlamışlar.Yeni bir hayata başlamışken bunların olması berbat birşey.Yorumlarınızı bekliyorum sizce benim sorunum ne?