Lütfen yardım edin 😔

Umay98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
8
2
1
26
Eşim uzman çavuş 6ay yanına alamadı beni ve şuan da yanındayım 1 ay kadardır. Bebek istiyoruz,şuan da adetim 6 gün geçti normalde en fazla 2 gün geçerdi. İdrar testim negatif çıktı. Göğüslerim adet zamanına göre fazla şiş ve çok canım yanıyor. Acaba hamile miyimdir?

Canım sağlık ocağına git hemen orda kan verirsin.Kanda çıkar.

kan testi yaptırın kesin sonucu orda görürsünüz
Gerdekten sonra 10gün gecikmişti , idrarda negatif çıkınca kan testi yaptırmıştım , yine hüsrandı. Olmaması için hiç bir engel yok ikimiz de kontrol olduk çünkü. Eşimin sprem sayıları da normal benim yumurtalığım da . Ama nedense olmuyor. Kan testi yapıp tekrar hüsrana uğramakta istemiyorum açıkcası.

Canım benim daha 21 yaşındasın nedir bu panik, bu şekilde gebe kalman zorlaşır , sakin ol, akışına bırak hiç bir sorunu olmayan kişilerde bile o ay % 20 gebe kalma şansı. sen doğru zamanlarda ilişkiye gir, ovülasyon testi al yumurtlamanı takip et ve bekle..

21 yaşında bile değilim , 19 yaşındayım şuan. 18 yaşında evlendim. Eşim çok istiyor kafasına takıyor. Ailesi de aynı şekilde kayınvalidem şaka yapar bir şekilde sürekli kafama kakıyor . Ve bunu sadece bana karşı da yapmıyor . Komşuların yanında bile aynı tavırda söyleniyor . Bu yüzden ben çok üzülüyorum

Canım tavrını koy ozaman bu şekilde davranmalarına izin verme, onları kırmadan , çocuk hakkında konuşmanızı isteiyorum biz zaten istiyoruz ve deniyoruz en uygun zamanda allah nasip ederse bekliyoruz de... eşinlede konuş bu şekilde strese giriyorum ve stres olmasını engelliyor de.. sana destek olsun .. bu yaşda bu acele te alammm yaa

Bu stresle devam edersen zaten olmaz bebeğin canim.
Bak ben de eşimde 31 yaşındayız 4senelik evliyiz, ilk 1 sene bebek düşünmedik gezip tozmak icin sonra artik olsun dedik 6ay olmadi doktora gittik ki eşimde problem varmış, doktorlar normal yolla cok zor aşılama tutmaz direk tüp bebek dediler. Biz de tüp bebek yaptık ama kimyasal gebelik oluştu. Kendimiz denemeye karar verdik dinlenme surecinde. Ilk ay olmadi 2.ay tam olmuyor normal beklemeye gerek yok donsurulmus embriyoları koyduracaktik ki hamile olduğumu öğrendim. Inan o ay ne stres ne hamilelik ne başka birşey düşündüm tamamen serbest bıraktım kendimi. Doktorların normal yolla olmaz denileni Rabbim ol dedi oluverdi cok şükür ki.
Stres en büyük düşmanın emin ol ki ne zaman rahat birakirsan o zaman oluyor bebeğin emin ol.

Folik asit kullanıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…