Lütfen yardım edin ölümden döndüm.

gencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
226
22
48
Konya
Üç gün önce akşam saat sekiz gibi baş ağrısı için ağrı kesici içtim ertesi gün öğlen ikide midem ağrıdığı için mide ilacı içtim ve bu mide ilacını içtikten yarım saat sonra ellerimde ve ayaklarımda bi kaşıntı ve yanma başladı ardından kusma isal.Evde yanlızdım ayağa kalkamadım gözlerim karardı.112 aradık ve doktorlar damarımı bile bulamadılar kızarıklıktan görenlerin söylemlerine göre kan kırmızısıydım ellerim ayaklarım ve dudaklaım mormuş.tabi ben ayakta duramadığım için bi kaç kez kendimi kaybettim.tanıda alerjik ürtiker yazıyor ama yeterli olmadığı için doktor doktor geziyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
geçmiş olsun .allah şifa versin

canım geçmiş olsun tipik alerjiyi tanımlıyosun. Acil bir alerji doktoruna gitmeni tavsiye ederim. ama doğru düzgün bir doktor bul

Teşekkür ederim arkadaşlar.Alerjim varmış ve bu ölüme bile götürebilirmiş, fakat neye olduğunu bulamadılarki iyi doktor bulmak bu konuda zor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…