• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları lütfen yardım edin oğluma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
arkadaşlar oğlum sekiz aylık ve kolik sancısı hala geçmedi kullanmadığım bir şye kalmadı aklınıza gelen belki benim unuttuğum birşey olabilir lütfen bilgilerinizi paylaşın artık dayanması çok zor

Canım kimyonlu su ver bir kaç damla bizde çok işe yaramıştı esra Erol tavsiyesi en son onu yapmıştım ben ve faydasını gördüm bir dene istersen

arkadaşlar hepinize verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum kullandıklarım arasında sab simplex , nurse harveys, metsil, zinco,anason , rezene, papatya,acı elma yağı,küçük hint cevizi
var dahada aklıma gelmeyenler birde ilk altı ay sadece akşam üzeri olurdu altı aydan sonra tamamen geceye döndü şimdi dokuzuncu ayını bekliyorum çoğu bebeğin buayda bitermiş gerçekten inanılmaz bir eziyet tıp herşeye çare bulmuşta buna nasıl bulamamış allah kimseye vermesin tamamen ellerim kollarım bağlı hissediyorum kendimi :oklava:

Bide rezene bize tam tersi etki etmişti

Çok geçmiş olsun. 8.ay bebeğinizin rahatsızlığına kolik demek için fazla buyuk bir ay gibi geldi bana...8.ayda artık aldığı ek gıdaların etkisiyle sindirimi iyice öğrenmiş ve gazını rahatlıkla çıkarıyor olmalı diye biliyorum. Acaba süt alerjisi filan mı var ya da düşünemediğimiz başka bir durum mu var. Doktoru ne diyor bu konuda? Farklı birine de götürdünüz mü?

Buarada aklıma gelen birşeyi anlatayım size. Benim oğlumda kolik ağrısı hiç ama hiç olmadı, çok şanslıydım.
Derken 4.aydan sonra bir anda çocuk kolik sancısı yaşamaya başladı. Belli zamanlarda ağlamaya, bol gaz çıkarmaya ve özellikle kaka yaparken zorlznıyor gibi görünmeye başladı. Kaç doktora götürdüm, bu nurse harvey's ve türevi bir sürü ilaç verdiler. Geç kolik diye birşey varmış sözde, doğumdan sonra değil oğlumunki gibi 3.aydan sonra başlarmış ve daha uzun sürebilirmiş, hepsi aynı şeyi söylüyorlardı...
Hiçbiri aklıma yatmadı. Hislerim başka şey var diyordu. Israrla dışkı tahlili istiyordum. Dalga geçip gerek görmüyorlardı. Koliği bilmeyen anne panik oldu muamelesi yapıyorlardı. Pes etmedim en az 3 doktor değiştirdim, aradan bir ay geçti nerdeyse, yapılan dışkı tahlilinde bol miktarda lökosit çıktı. Yani çocugumda mkrobik bir durum vardı. Birkaç doz toz ilaçla hiçbirşeyi kalmadı yavrumun.

Bu yüzden diyorum doktorlara bile bazen güven olmuyor. Siz kendi içgüdülerinize güvenin. Gerçekten kolik gibi durmuyorsa (ki 8. ayda bana zor gibi geliyor) diğer olasılıkları da bir araştırın derim. Doktorlara kolik diyip geçmek kolay geliyor kimi zaman.

Lilacsofie ayni sey bendede var bebegim 3 aylik sanci cekmeye basladi dun doktora goturdum idrar tahlili istedi bi ikinma hali var bugune kadar hic olmayan seyler yasiyoruz uykusuzluktan olucez idrar veremedik yarin yine gidicez insallah cozum bulurlar idrar tahlili temiz cikarsa bide kaka tahlili yaptiralim bakalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back