Lutfen yardim edin nolur

Cmremm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
22
0
31
Kızlar ALLAH rızası için yardım edin...
Ben kredi kartı bile kullanamayan bir insanım..
Esim borsa mi ne bilmiyorum kripto galiba ya nolur hiç anlamıyorum resim atmaya çalışacağım nolur gizli yapıyor.. nekadar oynamış neden oynuyor ...ayrıca başka bir başlıkta oyunlara para yatırdığini da söyledim bildiğiniz mobil oyunlarda kıyafete yada yükselme için 300 650 gibi sürekli sadece 1 anlık yatirma aylik 8 9 bin gibi .. borsa olarak garanti bbv neyse onda .. hisse alma satma ne nasıl.yapiyor dolu şey var nolur açıklayın portföy diye şey galiba netten baktım yatırdığı para mı? Yada hava yolu yok çimento beya değişik alim satimda paralar yazıyor.. acaba en çok nekadar oynamıştır neden böle bisi yapıyor kafayı yicem anlamıyorum fa

Son düzenleme:
Portföy de 7 bin 21 bin her seferinde başka ve oyunlara 1 lira bile yatirmam diyen biri ... Ve haram lokma sokma diye yalvaran ben nolur kızlar yardım edin kimseye güvenip diyemiyorum daha eismin haberi yok

1000129522.jpg
1000129523.jpg
1000129523.jpg
1000129523.jpg
1000129522.jpg
1000129520.jpg
1000129519.jpg
1000129518.jpg
1000129510.jpg
1000129507.jpg
1000129506.jpg

Kızlar saolun ama oyun ayrı bir şey.. oyuna da yatitiriyor ve asla kabuk etmiyor. Borsayı da .. sonuçta neden gizli saklı ben istemediğim baştan sinir çızmistim ben ona asla sunu al bunu al demezken neden alıyor.. sonuçta alsa da istemiyorum kaybetse de istemiyorum.. gerek olan şey ne her ay bunu oynamasın da .. o bildiğiniz oyunlarda yatitiyor .. hesap hareketleri hep borsa ve oyunlara harcadığı para .. şuan suçlu duruma ben nasıl düştüğümü anlamadım ki

Resimler geldimi size ben anlamadığım için danistim .. sonuçta oraya bir para koymuş ne gerek var .. bunu anlamıyorum ya

Herkesin çogu bildıgı hisseleri almıs borsa kötü degılde size haber verse iyi olurdu

Ben kendisine borsa kitu bisi mi dedim de peki bana neden saçmalama tabiki kötü dedi kızlar.. yada oyun sanal bunlara da yatiriyor ben anlamıyorum ya

Yahu öyle bir yazmışsınız ki adam kötü bir şey yaptı sanar gören de . Hisse almış alt tarafı yatırım yapmış. Büyütmeyin bu kadar

Oyunları bilememde adam hisse almış abla biraz sakinmi olsan ? Gidip kahvede orada burada boş şeylerle vakit geçirip harcayacağına çoluğuna çocuğuna yatırım amaçlı hisse almış ne var bunda ? Bende alıyorum hisse borsa haram değil

X