- 3 Nisan 2023
- 263
- 45
- 18
- 20
- Konu Sahibi yagmurgizemcim
-
olayın üzerinden 2 kez regl olup nasıl hamile olabilirsiniz Allah askına? mümkün değil, stres yapmayınYaklaşık bir buçuk ay önce el ile tatmin ederek biseyler yaşandı kesinlikle peni vajina teması olmadı elimde zevk suyu kalıp oraya dokundummu diye korkuyorum olaydan sonra adetimden bir hafta önce leke şeklinde kırmızı kan geldi çok az geçti sonrasında adet günüm 4 gün gecikti ama adet oldum bu ay da tam zamanında adet oldum önceki adet gecikmeden sonra ve adet bitimimden yaklaşık bir hafta sonra gebelik testi yaptım olaydan 14 gün sinra da 2-3 kez yapmıştım negatif çıktı ama adet olduğu halde gebe olanlar varmış böyle bir şey olabilir mi karnım hafif büyük gibi şiş gibi hissediyorum olayın üzerinden iki kere adet oldum son adetim biteli 1 gün oldu
Testi çok daha fazla yaptım ama adet olup hamile olanları duyunca korktumAdet olmuşsun test te yapmışsın iki kez rahat ol panik yapma.
MaalesefYine geldin mi?
Sürekli aynı konu.
Evet ama regl olup adet olanları duydum o yüzdenolayın üzerinden 2 kez regl olup nasıl hamile olabilirsiniz Allah askına? mümkün değil, stres yapmayın
ne alaka? kan verin mademEvet ama regl olup adet olanları duydum o yüzden
Reşit değilim hata yaptım bir şey olmasından korkuyorum internette çok yerde yazıyor adet olduğu halde hamile olan ama şuan hiç bir belirti yok sadece karnım şiş gibi hissediyorumne alaka? kan verin madem
strestendir, birdaha korunmasız ilişki yaşamayın, hamile falan değilsinizReşit değilim hata yaptım bir şey olmasından korkuyorum internette çok yerde yazıyor adet olduğu halde hamile olan ama şuan hiç bir belirti yok sadece karnım şiş gibi hissediyorum
Yok asla yapmamstrestendir, birdaha korunmasız ilişki yaşamayın, hamile falan değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?