- 17 Kasım 2020
- 264
- 126
- 18
- Konu Sahibi Kucukbeyinannesii
Acil yardımmmm Iki test yaptım biri normal gebelik testi incede olsa bir çizgi var diğeri ise erken gebelik testi onda daha bariz belli ne yapmalıyım
Eklentiler
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umutlandırmak istemem ama var gibi gebelikIki test yaptım biri normal gebelik testi incede olsa bir çizgi var diğeri ise erken gebelik testi onda daha bariz belli ne yapmalıyım
Ya inşallah bir yandan korkuyorum hayal çizgiler mi görüyorum diyorum kendi kendime ama var gözüküyor adetime de 10 gün var dahaumutlandırmak istemem ama var gibi gebelik
diğer teste değilde erken gebelik testinde baya belli gibi bizim gelinin de aynı şekil oldu ve hamile olduğunu öğrendi şimdi doğurdu inşallah sizde hamilesiniz dir rabbim umudunuzu boşa çıkarmasınYa inşallah bir yandan korkuyorum hayal çizgiler mi görüyorum diyorum kendi kendime ama var gözüküyor adetime de 10 gün var daha
Inşallah canım ya kan testi versem erken mi acaba adetimide beklemeli miyim yoksa 2 gün sonra tekrar test yapsammidiğer teste değilde erken gebelik testinde baya belli gibi bizim gelinin de aynı şekil oldu ve hamile olduğunu öğrendi şimdi doğurdu inşallah sizde hamilesiniz dir rabbim umudunuzu boşa çıkarmasın
Bence adetin bekle yada istersen kan ver canım varsa bile bta çıkar mutlaka ona göre hem için rahatlar hemde ona göre hareket edersinInşallah canım ya kan testi versem erken mi acaba adetimide beklemeli miyim yoksa 2 gün sonra tekrar test yapsammi
Var evet hayrlı olsun cok belliInşallah canım ya kan testi versem erken mi acaba adetimide beklemeli miyim yoksa 2 gün sonra tekrar test yapsammi
Yaa cidden mi umutlanmak istemiyorum amaaaVar evet hayrlı olsun cok belli
Evet hemen hemen 7 8 gün kadar var adet günümü bekleyemedim dayanamadım bekliyordum zaten ama anlayamadım sizceEvet gebelik var gozukuyor ama, Adete 10 gun Olduguna eminmisiniz?
Ona rağmen belirgin çıkmışEvet hemen hemen 7 8 gün kadar var adet günümü bekleyemedim dayanamadım bekliyordum zaten ama anlayamadım sizce
Adetim yakın olduğu için hormon kaynaklı bir değişim değildir dimiOna rağmen belirgin çıkmış
Evet düşünüyorum kan vermeyi endişe icerisindeyimBence birkaç gün bekleyip kan verin.
Testler pozitif gibi. Yine de 10 gün varsa ben bu kadar erken test yapmaktan yana değilim. Allah sevincinizi boşa çıkarmasın, inşallah gebesinizdir hayırlısıysa
Ben şüphelendiğim için yaptım adet yakın olduğu için bu hormonların etkisiyle pozitif çıkmış olamaz dimiTestler pozitif gibi. Yine de 10 gün varsa ben bu kadar erken test yapmaktan yana değilim. Allah sevincinizi boşa çıkarmasın, inşallah gebesinizdir hayırlısıysa
Ben şüphelendiğim için yaptım adet yakın olduğu için bu hormonların etkisiyle pozitif çıkmış olamaz dimi
Yok yok değildir canm bence hamilesnAdeti
Adetim yakın olduğu için hormon kaynaklı bir değişim değildir dimi