Onkoloji - Kanser ve Türevleri Lütfen yardım edin, korkuyorum

aymuel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
392
2
merabalar ben yaklaşık altı ay önce boğazımdaki ağrı nedeniyle doktora gittim.doktor önemsiz lenf bezlerimin olduğunu antibiyotik kullanmamı söyledi.ancak boğazımdaki lenf bezlerimin ağrısı birtürlü geçmedi.tam üç kez daha ayrı ayrı doktorlara gitim korkulacak bir şayin nolmadığını söylediler.geçen ay koltuk altımdan göğsüme vuran bir ağrı nedeniyle tekrar doktora gitim yapılan ultrasonda temiz çıktı.bugünlerde tekrarkoltuk altımdaki ağrı arttı.çok korkuyorum arkadaşlar.habire koltuk altımı kontrol ediyorum elime bir sertlik gelmiyor.fikirlerinize ihtiyacım var.

canım benim çok gecmiş olsun.
lenf bezleriyle ilgilimi korkuların.onun belirtileri çok farklıdır.
hem korktuğun şey acı,ağrı vermez derler.yüreğini serin tut aklına kötü şeyler getirme tatlım.netten araştırma yap istersen.açil şifalar

öncelikle geçmiş olsun sizden bir ricam olacak lütfen burada fikir alarak vakit geçirmeyin başka dr lerede görünün sizinde korktuğunuz hastalığın seyri herkeste farklı bulgular gösteriyor inşallah sizde önemli birşey yoktur 1 yıldır bu hastalıkla mücadele eden biri olarak size tavsiyem daha kapsamlı tetkikler yaptırmanız sağlıkla sağlıkca kalın......

öncelikle geçmiş olsun sizden bir ricam olacak lütfen burada fikir alarak vakit geçirmeyin başka dr lerede görünün sizinde korktuğunuz hastalığın seyri herkeste farklı bulgular gösteriyor inşallah sizde önemli birşey yoktur 1 yıldır bu hastalıkla mücadele eden biri olarak size tavsiyem daha kapsamlı tetkikler yaptırmanız sağlıkla sağlıkca kalın......

canım çok geçmiş olsun.benide buna benzer bir sorunum var boynumda guatırın yanında lenf bezi var.kan tahlillerim normal çıktı.benım guatırımda nodülde var ondanmı kaynaklanıyor dıe biyopsi yaptılar nodüle temiz çıktı 2 ayrı doktora gıttım 3ayda bır kan tahlılı yaptır dedıler benım 2senedır boyle.acaba senın hastalıgın kan tahlılındemı cıktı yoksa bezeyımı aldılar bılgılendırırsen sevınırım allah şifa versin

X