lütfen yardım edin kızlık zarı dışardan görünür mü?

Evet biliyorum mesela mast. icine cisim sokmak degildir senin bunu biliyor olman lazim.
Kizlik zari icin degil sagligin icin vajinana birsey sokmaman gerekiyor.
zaten çoğu zaman klitorise yapıyorum söylediğim gibi merak doğduktan sonra parmağımı denedim ve devamında hepsinin girmesi normal gelmediği için böyle bir şey yaptım

zaten çoğu zaman klitorise yapıyorum söylediğim gibi merak doğduktan sonra parmağımı denedim ve devamında hepsinin girmesi normal gelmediği için böyle bir şey yaptım

O zaman doktora git bazilarinin ki yanlis bilmiyorsam rahim agzinda ve iliski sirasinda bile bozulmuyor dogumda bozuluyor.

Doktora git oncelikle sagligin icin. Gecmis olsun

Kusura bakma da merak falan değil bu, başka bir şey. Bakirelik bilmem neyden ziyade enfeksiyon kapabilirsin, vajinal mantar kapabilirsin. Kızlık zarın da zarar görmüş olabilir. Abuk subuk nesneler sokup çıkaramayınca ameliyata alınıyorlar bazıları mecbur. Rezillik yani, gerek yok böyle şeylere yapmayın. Elle uyarın kendinizi, bir kadın doğum uzmanına da görün acilen, nasıl mastürbasyon yapabilirsin öğren, kızlık zarın da zarar gördüyse yapacak bir şey yok artık.

haklısın teşekkürler

Oranla çok uğraşma evlenirsin onu da kafana hiç takma Allah iyilerle karşılaştırsın. Gidip elin oğluna ben 18 yaşımda orama şöyle yapmıştım fln diye açıklama da yapma tabiki buna inanmazlar. Sen yüzeysel takılmaya bak

internetten araştırdım zaten bazı yerlerde 7 cm içerde bazı yerlerde 1-2 cm içerdedir falan diyor bu konuda deneyimli birilerinin fikrini almak istedim internette her istediğimize ulaşamıyoruz maalesef
profil foton olayi ozetliyor sayin yeni üye :/ 7 cm az olmus 27 cmlik bi cisimle dene belki oralarda biyerlerdedir.

hem kızlık zarım bozulmuşmudur diye endişe ediyorsun hemde vajinana kimliği belli olmayan cisimler sokuyorsun bu ne yaman çelişki böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…