- 28 Temmuz 2016
- 814
- 2.721
- 113
- Konu Sahibi salahbirsel01
-
insan doğası gereği merak duygumuz bazı şeylerin önüne geçebiliyor bazen. bunu biliyor olmalısınız
Cisimler giriyor demişsin ben et parçası geliyor eline sandım. ..
merak ettim6-7 cm'lik yabancı cisimleri niye sokuyorsun vajinana mastürbasyon yapacağım diye? Üstüne üstlük daha önce hiç cinsel ilişkin olmamış. Yaptığın aşırı sağlıksız, acilen kadın doğumdan randevu al.
zaten çoğu zaman klitorise yapıyorum söylediğim gibi merak doğduktan sonra parmağımı denedim ve devamında hepsinin girmesi normal gelmediği için böyle bir şey yaptımEvet biliyorum mesela mast. icine cisim sokmak degildir senin bunu biliyor olman lazim.
Kizlik zari icin degil sagligin icin vajinana birsey sokmaman gerekiyor.
yardım istemiştim eleştiri değilHiç ilişkiye girmedim diyorsun,
Ama boyunu aşan işlere kalkışmışsın
zaten çoğu zaman klitorise yapıyorum söylediğim gibi merak doğduktan sonra parmağımı denedim ve devamında hepsinin girmesi normal gelmediği için böyle bir şey yaptım
teşekkür ederimO zaman doktora git bazilarinin ki yanlis bilmiyorsam rahim agzinda ve iliski sirasinda bile bozulmuyor dogumda bozuluyor.
Doktora git oncelikle sagligin icin. Gecmis olsun
merak ettim
haklısın teşekkürlerKusura bakma da merak falan değil bu, başka bir şey. Bakirelik bilmem neyden ziyade enfeksiyon kapabilirsin, vajinal mantar kapabilirsin. Kızlık zarın da zarar görmüş olabilir. Abuk subuk nesneler sokup çıkaramayınca ameliyata alınıyorlar bazıları mecbur. Rezillik yani, gerek yok böyle şeylere yapmayın. Elle uyarın kendinizi, bir kadın doğum uzmanına da görün acilen, nasıl mastürbasyon yapabilirsin öğren, kızlık zarın da zarar gördüyse yapacak bir şey yok artık.
bakın sorduğum şey çok farklısokmayın efendim cisimleri sizde.. girmesin 6-7 cm
böyle bir konuya ilk defa rastladım.
cisimler giriyor efendim durduramıyoruz durumu yaşamayın bu kadar dert ediniyorsanız.
nasıllll .Salah birsel ünlü bir şairdir benim bildiğim ne alakaaaMohammed salah akrabanız mı yoksa siz erkekmisiniz
profil foton olayi ozetliyor sayin yeni üye :/ 7 cm az olmus 27 cmlik bi cisimle dene belki oralarda biyerlerdedir.internetten araştırdım zaten bazı yerlerde 7 cm içerde bazı yerlerde 1-2 cm içerdedir falan diyor bu konuda deneyimli birilerinin fikrini almak istedim internette her istediğimize ulaşamıyoruz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?