- 1 Nisan 2018
- 13
- 1
- 1
- Konu Sahibi salahbirsel01
-
internetten araştırdım zaten bazı yerlerde 7 cm içerde bazı yerlerde 1-2 cm içerdedir falan diyor bu konuda deneyimli birilerinin fikrini almak istedim internette her istediğimize ulaşamıyoruz maalesefİnternetten neden araştırmıyorsunuz?
nasıl?Görünür tabi ama bakmasını bilene
evet böyle durumlar olduğunu okudum. bazıları da esnek olmamasına rağmen kanama olmuyormuş işte bunu merak ediyorum dışardan görülüyor mu diyeKizlik zari herkeste ayni degildir degisik sekillerde olur bazisinda cok kanar bazisinda hic kanamaz bazisininki esnektir yirtilmaz
Bunu kendi imkanlarinla anlayamazsin doktora gitmen lazim anlayabilmek icin vajinanin anatomisini bilmen lazımevet böyle durumlar olduğunu okudum. bazıları da esnek olmamasına rağmen kanama olmuyormuş işte bunu merak ediyorum dışardan görülüyor mu diye
insan doğası gereği merak duygumuz bazı şeylerin önüne geçebiliyor bazen. bunu biliyor olmalısınızSeni burdan muayene edemedigimize göre doktora gitmen gerekiyor.
Evlenmekten korkuyorum demissin madem öyle kaldiramayacagin yükü omzuna yükleme.
et parçası dediğin pürüzlü bir yapı mı?Cisimler giriyor demişsin ben et parçası geliyor eline sandım. ..
teşekkürlerBunu kendi imkanlarinla anlayamazsin doktora gitmen lazim anlayabilmek icin vajinanin anatomisini bilmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?