• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin kızlık zarı dışardan görünür mü?

salahbirsel01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
13
1
1
18 yaşındayım hiç ilişkiye girmedim mast. sırasında daha önce parmağımın hepsi girmiyordu ama şu an hepsi ve yaklaşık 6-7 cmlik cisimler giriyor kanama hiç olmadı aynadan baktığımda ise sadece küçük bir delik görüyorum zar nasıl bir yapıya sahip ve yırtıldığı anlaşılır mı evlenmekten korkar oldum lütfen yardım edin

İnternetten neden araştırmıyorsunuz?
internetten araştırdım zaten bazı yerlerde 7 cm içerde bazı yerlerde 1-2 cm içerdedir falan diyor bu konuda deneyimli birilerinin fikrini almak istedim internette her istediğimize ulaşamıyoruz maalesef

Hımm cisimler dediğin et parçaları vajeniin iç kısmı bozulmuş olabilir yani... bence özellikle dikkat eden (kanama muhtemel olmaz) o zaman anlar

Kizlik zari herkeste ayni degildir degisik sekillerde olur bazisinda cok kanar bazisinda hic kanamaz bazisininki esnektir yirtilmaz

Burda biri daha böyle bir şey açmıştı . Yırtılmıştır sanırım ama fark etmemişsinizdir . 7 cm oldukça derin anatomik yapı gereği .

Kizlik zari herkeste ayni degildir degisik sekillerde olur bazisinda cok kanar bazisinda hic kanamaz bazisininki esnektir yirtilmaz
evet böyle durumlar olduğunu okudum. bazıları da esnek olmamasına rağmen kanama olmuyormuş işte bunu merak ediyorum dışardan görülüyor mu diye

6-7 cm'lik yabancı cisimleri niye sokuyorsun vajinana mastürbasyon yapacağım diye? Üstüne üstlük daha önce hiç cinsel ilişkin olmamış. Yaptığın aşırı sağlıksız, acilen kadın doğumdan randevu al.

evet böyle durumlar olduğunu okudum. bazıları da esnek olmamasına rağmen kanama olmuyormuş işte bunu merak ediyorum dışardan görülüyor mu diye
Bunu kendi imkanlarinla anlayamazsin doktora gitmen lazim anlayabilmek icin vajinanin anatomisini bilmen lazım

Seni burdan muayene edemedigimize göre doktora gitmen gerekiyor.
Evlenmekten korkuyorum demissin madem öyle kaldiramayacagin yükü omzuna yükleme.
insan doğası gereği merak duygumuz bazı şeylerin önüne geçebiliyor bazen. bunu biliyor olmalısınız

Back