lütfen yardım edin kızlar..

yazzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
21
0
86
Malatya
arkadaşlar ben bir aydır evliyim ve ilişki sırasında cok ağrım oluyor kızlık zarı olayını gectik o zamnda cok ağrımıştı oturup ağlamıştım ama ondan sonra herşey güllük güneşlik olmadı keşke bir kez o acıya katlansa insan da sonra ağrımasa ama sonrada ağrılar devam etti ben ilişkiden kaçmıyorum eşim de cok anlayışlı ama sanki bir yer var o yere gelince ağrılar başlıo o yüzden eşim zorlamıyor yani anlayacağınız tam bir ilişki yaşayamıyoruz benim mrk ettiğim bu sorun sadece bende mi oluyor ne olur yardım edin

Dar olabilir rahim ama sen yine de bir süre daha bekle devam ederse uzmana görün.

tatlım tabiiki sadece sende olmuyor,burada bukadar insan ve daha niceelri interneti kullanmayı bilmeyip giremeyenleri düşün.. ama ne yazıkki bununla ilgili mutlaka bir kadın doğum uzmanına gitmen gerekli,,biz burda sana ne desek doğru olmaz bir yere gelip acıyo diyosunya o noktada farklı bir durum olabilir.sakın erteleme bu konuyu bir an önce muayane ol ve bir şey çıkmazsa tamamen psikolojiktir ve onuda çk kolay yenersin bizler gibi.. haber bekliyorum taze gelinn :)

bende memlekete gidince doktora görünmeyi düşünüyorum zaten haziran ayında evlenen bir arkdaşım vardı ona anlattım derdimi o da bende de olmuştu bir ay kdar devam etti sonra geçti diyince ben normal olduğunu düşündüm rahim cok dar alışması lazım herhalde dedim ama bir ay oldu eziyet gibi geliyor bana benim mrk ettiğim böle ağrıları olup ta kendiliğinden gecen oldu mu inş yakın zamnda gecer cünkü eşimi cok seviyorum bunun daha fazla sorun olmasını istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…