lütfen yardım edin kızlar çok kötüyüm

elisanaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
5
0
43
ikinci çocuğuma hamileyim ilk hamileliğim çok rahat geçmişti fakat bu defa çok kötüyüm sürekli bulantılarım var aç karna yada bişeyler yiyorum ama sürekli çıkartıyorum.canım yemek yemek istemiyor.sürekli uyuyorum.canım hiç bişey yapmak istemiyor.sürekli halsizim.bu normalmi yada ne zaman geçecek bana yardım edin fikir verin lütfen

tabıkıde normal.ilkinde sorunsuz gecırmıssın ama ıkıncısı senı uzecek galıba..

3-4 aya kadar devam edıcektır ama bunye meselesı kımınde bulantı 3 aydan sonra bıtıyor kımınde devam edıyor... bebısın nazlı olucak anlasılan...

aynen beni anlatmışsın canım
ikinci gebelikler zor geçiyormuş heralde
birçok kişide oluyor bunlar

13.haftaya kadar bu durumlarin aynisini yasadim...ondan sonra mide bulantisindan eser kalmadi...Allah yardimcin olsun.cok zordur bilirim 5kg verdim ,birkac gun su bile icemedigim icin 3gun hastanede yattim...firinlanmis kuru ekmegi ancak yiyebiliyordum..

ben 20. haftadayım hala devam ediyor.....ilk hamileliğim çok zor geçiyor. ikincisini düşünemiyorum bile...

ben sansliyim galiba hic bulantim olmadi kusmam olmadi sadece 1 ay falan istahsizlik sürdü oda coktaan bitti...sabret gecer insallah

ben 20. haftadayım hala devam ediyor.....ilk hamileliğim çok zor geçiyor. ikincisini düşünemiyorum bile...

olsun canım sen yinede sabırlı ol biliyorum yaşamadım ama çok zor yakınlarımdan şahit olduklarımdan biliyorum ama sonunu düşün.geçireceğin güzel zamanları bebeklerinle oynayacağın onların sana o güzelim sesleriyle anne dediklerini düşün.şuan o kadar bu çileleri keşke çeksemde anne olsam diyen kişiler var ki eminim nazlı annelere içten içe kızıyorlardır ama biz en azından onları düşünerek kendimizi teselli etmeliyiz..değil mi? kokan şeylerden seni tiskindiren şeylerden uzak durmaya çalış.hatta yakının falan varsa bırak yemekleri falan onlar yapsın.kendine zaman ayır .temiz hava almaya yürüyüşe çıkmaya çalış.herşey ilkindeki gibi olacak diye kötü kötü düşünme.bazısının ilki kolay olur bazısının ikinci bazısının hepsi kolay olur bazısının hiçbiri takdiri ilahi Rabbimden üzme kendini canım.seni bu konuda sinir eden herşeyden uzak durmaya çalışmalısın.bide anne olamayan sayfalarına bak zamanın olunca eminim kendi sıkıntını unutacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…