• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin!kızımın tüyleri..

zerrecik

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
296
8
643
Ankara
arkadaşlar size bir sorum olacak kızım oniki yaşında ergenlik dönemine girdi ilk reglini oldu yani kızımın bikini bölgesindeki tüyleri ilk kez alıcam ama hangi yöntemi denemem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çok makbule geçer inanın

Merhaba Emla adında bir krem var bikini bölgesini uyuşturuyor...
Bence onunla deneyin uyuştuktan sonra dilediğiniz şekilde alabilirsin acısı da olmuyor...
Sitede Emla krem ile ilgili bir bölüm var orayı inceleyebilirsiniz...

teşekkür ederim mavrulam acıyı hissetmemesi için iyi fikir bi de hangi yöntemle alıyım onu bilemiyorum yani ilk defa alacağımız için hangisi daha iyi olur ılık ağda mı sir ağda mı eldivenle tek tek mi alsam epilatöre dayanamaz herhalde..

Evet ilk alma için eldiven en iyisi. Hoş ben hep eldivenle alıyorum, daha acısız oluyo :)

bence baştan ağdaya alıştırın hemde zaten tüyleri incedir şimdi ağda yaparsanız bi kaç seneye azalır,acısına da alışır sora da hiç kalmaz..Kendisi rahat eder.bende keşke ilk aldığımdan beri ağda yapsaydm diyorma.s

ilk eldivenle denesin sonra zaten zamanla başka şeylerde dener yapar uğraşır durmadan ilk siftah olsunda hele :D

benim de ilk kez annem almıştı ağdayla.kabus gibiydi ya =)
bence mutlaka emlayla uyuşturun.gözü korkmasın.
aksi takdirde cidden ağda fobisi başlıyor insanda sempatiksalakcinni

canım öncelikle kutluyorum onu öp yerime kocaman kıs oldu
emla ile uyştur sonra agda ile al
kendisi ne diyor
hani arkadşlarından falan duyuyorsa
eger agdaya yok derse eldivenle alın zamnala incelir

canım öncelikle kutluyorum onu öp yerime kocaman kıs oldu
emla ile uyştur sonra agda ile al
kendisi ne diyor
hani arkadşlarından falan duyuyorsa
eger agdaya yok derse eldivenle alın zamnala incelir

duruten çok tatlısın canım emla kremi aldım eldivenle yapıcaz kendisi hiçbirşey demiyor valla ne zaman bu konu açılsa sessiz kalıyor biraz korkuyor galiba

benim de ilk kez annem almıştı ağdayla.kabus gibiydi ya =)
bence mutlaka emlayla uyuşturun.gözü korkmasın.
aksi takdirde cidden ağda fobisi başlıyor insanda sempatiksalakcinni

ağda fobisi konusunda haklısın canım ilk ağda deneyimimi hatırlıyorum da çok korkunçtu yapıştı kaldı çıkartana kadar canım çıktı çok sonraları tekrar cesaret edebildim

kızlar tekrar çok teşekkür ederim emla kremle uyuşturup eldivenle aldık biraz acıyo dese de tatlılıkla hallettik

Back