sizde benimle olun olurmu?minik bebeğimize(henüz kesemize)dua edelim....:Saruboceq:
sevgili cy2006:
canım yazdıklarını büyük bir dikkatle okudum,her cümlende çok haklı olduğunu gördüm,yaşadıkların birçoklarına göre çok zor şeyler
yakın bir arkadaşımda sendeki rahatsızlıktan vardı,evlendi hamile kaldı,zor bir hamilelik ve acil bir doğum geçirdi,ama şu an dünya tatlısı 6 aylık oğlu var,
yaşadıklarını sadece tahmin edebilirim,yaşamayan bilemez çünki,gerçekten çok güçlüsün,benim gibi en ufak engellerde tökezleyen hatta yere kapanan birisiyle karşılaştırırsak....
bende 3 aydır ciddi sıkıntılar içerisindeydim,peşpeşe ailemden sevdiğim insanları kaybettim,birsüre cezalandırıldığımı düşündüm,neden,ne yaptım ki dedim,çok sordum neden ben diye,ama cevabınıda buldum sanırım...
sanırım şu söz doğru...aramakla bulunmaz,bulanlarsa yalnızca arayanlardır...
bulanlardan oluruz inşallah.....
Bir annenin evladına merhametinden daha merhametli olanmış Hakk.
anlayanlar,anlayabilenler için bu bile yeter...:1hug:
pazartesi olacak kontrolden sonra sanırım kürtaja alıcak,6haftalıkmış kese,bebek olmalıymış.....
gerçi bu konuda bi başlık açıcam ama bundan sonra embriyoyu görme şansımız yoktur değilmi:çok üzgünüm:
kürtajdan öyle korkuyorumki....:çok üzgünüm:
sevgili cy
bugün doktordaydım yine,yolk sac göründü bugün,doktor iyiye işaret dedi,birkaçgün sonra inşallah bebek görülebilirmiş,şu an değişik bir duygu durum içersindeyim,iyiki doktor pazartesiyi bekleyelim demiş bak bebekcik oluşacak neredeyse...iyi niyetin ve dileklerin için çok teşekkürler...
sen nasılsın,doğum yaptınmı yoksa :sm_confused:
badem teşekkürler canım,bunlarda sana a.s.
sevgili cy
bugün doktordaydım yine,yolk sac göründü bugün,doktor iyiye işaret dedi,birkaçgün sonra inşallah bebek görülebilirmiş,şu an değişik bir duygu durum içersindeyim,iyiki doktor pazartesiyi bekleyelim demiş bak bebekcik oluşacak neredeyse...iyi niyetin ve dileklerin için çok teşekkürler...
sen nasılsın,doğum yaptınmı yoksa :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?