hikayemi bilen arkadaşlar var ama bilmeyenler için kısaca özetliyim,1 senedir neredeyse tedavi görüyorum,endometriozis,çukulata kisti,pko tanısı kondu bugüne kadar,performansıma kendim bile şaştım doğrusu...şimdi daha ciddi bi problemim var,enson 20 eylüle evet eylülde adet oldum ve 27 ekimde kan testim negatif gösteriyodu,doktorum gebelik şansın yok bu ay adeti bekle dedi,ve dün hamile olduğumu öğrendim 47 gün sonra,b hcg 3400 idi...sevinemedim bile...ne zaman yumurtladığımı,kaç haftalık gebe olduğumu hiçbişey bilmiyoruz,doktorum karından baktı,keseyi zor bela gördü vajinal bakmadı,oysaki bakması için ısrar ettim,henüz embriyonun oluşmadığını söyledi bende vajinal bakalım inşallah oluşmamıştır dedim,haftaya bakalım anca görürüz daha çok küçük dedi,bende hamile kalmam bu ay imkansız dendiği için birsürü ilaç içtiğimi ve bebeğe zararı olabileceğini söyledim,doktorda henüz zararı olmamıştır dedi umursamadan...iki gündür ağlıyorum...
hamile arkadaşlar benim gibi 3400 değerdeyken embriyoyu görmüşmüydünüz,ben bu değeri 2 ye bölerek düştüğümde 17 günlük hamile çıkıyorum,sata göre 6 hafta çıkıyo,tabi kendi hesaplarıma göre....
çok uzun yazdım lütfen yardım edin kaç haftalık hamileyim,belki bebeğimin kalp atışı bile başladı ve tamamen sakat bi bebek taşıyorum,delirecem,öyle üzgünümki,
allahım eğer sağlıklı olamayacaksa....sen bilirsin yarabbim daha fazla acı çektirme....
Allahım eğer sağlıklı olamayacaksa....sen bilirsin yarabbim daha fazla acı çektirme....
hikayemi bilen arkadaşlar var ama bilmeyenler için kısaca özetliyim,1 senedir neredeyse tedavi görüyorum,endometriozis,çukulata kisti,pko tanısı kondu bugüne kadar,performansıma kendim bile şaştım doğrusu...şimdi daha ciddi bi problemim var,enson 20 eylüle evet eylülde adet oldum ve 27 ekimde kan testim negatif gösteriyodu,doktorum gebelik şansın yok bu ay adeti bekle dedi,ve dün hamile olduğumu öğrendim 47 gün sonra,b hcg 3400 idi...sevinemedim bile...ne zaman yumurtladığımı,kaç haftalık gebe olduğumu hiçbişey bilmiyoruz,doktorum karından baktı,keseyi zor bela gördü vajinal bakmadı,oysaki bakması için ısrar ettim,henüz embriyonun oluşmadığını söyledi bende vajinal bakalım inşallah oluşmamıştır dedim,haftaya bakalım anca görürüz daha çok küçük dedi,bende hamile kalmam bu ay imkansız dendiği için birsürü ilaç içtiğimi ve bebeğe zararı olabileceğini söyledim,doktorda henüz zararı olmamıştır dedi umursamadan...iki gündür ağlıyorum...
hamile arkadaşlar benim gibi 3400 değerdeyken embriyoyu görmüşmüydünüz,ben bu değeri 2 ye bölerek düştüğümde 17 günlük hamile çıkıyorum,sata göre 6 hafta çıkıyo,tabi kendi hesaplarıma göre....
çok uzun yazdım lütfen yardım edin kaç haftalık hamileyim,belki bebeğimin kalp atışı bile başladı ve tamamen sakat bi bebek taşıyorum,delirecem,öyle üzgünümki,
allahım eğer sağlıklı olamayacaksa....sen bilirsin yarabbim daha fazla acı çektirme....
arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ediyorum,bugün sizlerin iyi dilekleri ve dualarıyla sanırım kendimi daha güçlü hissediyorum,bugün başka bir doktora gittim oda herşeyin yolunda olduğunu söyledi,vajinal bakmayalım çok küçük zaten dedi,kese hala çok zor görünüyor karından bakılınca,eğer şanslıysak haftaya salı embriyoyu görürüz dedi,ilaçlarımı söyledim,majezik,reflü ilaçları ve antibiyotik kullanmıştım,doktor ,şu ana kadar henüz embriyo bile yok ortada ilacın zararı olmamıştır,bugünden itibaren dikkat et dedi,umarım haftaya daha güzel haberlerde veririm dedi,zaten sağlıksızsa 12 haftaya kalmadan vücut atar,yada kalbi atmaz,yada embriyo bile oluşmaz dedi,bende zaten vücut kendi atmazsa ben sakatda olsa bebeğimi aldırmıcamı söyledim,yersiz endişe ediyosun dedi,bakalım ...:Saruboceq:
ben hala adet olacakmış gibi ağrılar yaşıyorum,bu durumda buda normalmiş...
arkadaşlar öncelikle cy2006 ya çok teşekkürler ,benim için bu kadar araştırma yapıp yazmış,ellerine sağlık canım,özlem ve diğer isimlerini tek tek yazamadığım,cevap yazıp beni motive eden gözyaşlarımı dindiren tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum,burada yazdığınız bir kelime bile o kadar değerliki a.s. bunlar size....
hamile arkadaşlar umarım hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi,
doğum yapmış olanlarda güle güle büyütsünler....
ya arkadaşlar bugün akşam yine doktora gittim,bu sefer sancı ve lekelenmeler yüzünden,vajinal baktı kese çok net ama embriyo yok henüz içinde,haftaya cumaya kadar kalkmadan yatıcaksın dedi,lekelenme için bişey yapamam şu an beklicez,embriyoyu görürsek düşmemesi için ilaç verebilirim dedi,şu an verirsem belki boş keseyi tutmuş oluruz boşuna dedi,bakalım cumaya kadar dayanacakmı kesecik...biraz önce lekeler kırmızıya dönüştü...hayırlısı,tutunamayacak galiba... resmini aldım,her baktığımda dua ediyorum henüz olmayan bebeğime.... :Saruboceq:
sizde benimle olun olurmu?minik bebeğimize(henüz kesemize)dua edelim....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?