Lütfen yardım edin hormon bozukluğu

Evet seni anlıyorum doktora güven konusunda da haklısın dediğim gibi ben de kendi kendime yaptırarak öğrendim son prolaktin yüksekliğimi. Henüz tedavinin başındaysan bence de içine ainen bir doktora gitmekte fayda var ama ben artık son aşamaya geldim aşılamadan sonra rüp bebeğe geçiyorum artık doktor değiltirecek takatim de kalmadı

Anlıyorum canım seni çok zor ben tam 3 doktor degistirdim bitane buldum önümüzdeki ay ona gideceğim ciden bende yoruldum her doktordan farklı bir ses çıkıyor işini düzgün yapan çok az doktorlar var insan yoruluyor

Merhaba kızlar hormon bozukluğu yaşayanların ne belirtileri var? Benimde 6 aydır çocuğum olmuyor doktor hiç hormon tahlili istemedi ama ben bu ay yapacam acaba belirti yok diye mi yapmıyor anlamadm

Merhaba kızlar hormon bozukluğu yaşayanların ne belirtileri var? Benimde 6 aydır çocuğum olmuyor doktor hiç hormon tahlili istemedi ama ben bu ay yapacam acaba belirti yok diye mi yapmıyor anlamadm
Genellikle adetler duzensiz olur canım burdan anlayabilirsin en iyisi kan tahlili yaptir

Kafanıza göre bitkisel ilaçlar çaylar kullanmayın havadan bile etkilenen adet onlardan ne kadar etkilenir kim bilir birine iyi gelen size iyi gelecek diye bı şey yok bi umut her şeyi deniyorsunuz anlıyorum sizi bende de 2017den bu yana var ilk öğrendiğimden beri doğum kontrol kullanıyorum 2 aya bir kontrole gidiyorum gebeliğe engel değil kafanızı takmayın stres olumsuz etkiler iyi bir doktora gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…