- Konu Sahibi LEYLALEYLAM
Avrupalılaşmaya çalışan ve yapılan hataları "saygı,tercih" diye isimlendiren bir millet olmuşuz. Bu Türk toplumunda kabul gören bir davranış değildir. Evet yapılan bir yanlıştır ve evlilik dışı ilişki yaşıyan herkes "bana" göre yanlış yapmıştır. Kendi tercihidir diye her yapılan edepsizliği hoş görmemiz beklenemez. Ayrıca bir arkadaşımız yorumlarında yaptığı bir cahillikten tecrübesizlikten demiş,Tecrübesiz lakin hamile kalma ihtimali olduğunu düşünüp cinsel ilişkide bulunabiliyor? Ayrıca evet herkes dört dörtlük değil dönüp dolaşıp büyük konuşanın başına da gelebilir bunada katılıyorm fakat emin olun artık öyle olmuşuz ki (sizin gibi düşünenler sayesinde) büyük konuşan değil her genç kızın yapabileceği doğal bir durum halin gelmiş..
Siz yanlış anlamışsınız.Tecrübesizlik ve bilgi eksikliği derken, konuyu açan arkadaş cahilliğinden böyle bir hataya düşmüş demek istemedim. (Kaldı "bana göre" bu bir hata değil, Türk toplumunda kabul görsün veya görmesin orası beni hiç ilgilendirmiyor.) O kadar test yapmasına ve negatif sonuç almasına rağmen hala hamilelik şüphesi içindeyse bu arkadaşımız bu konuda tecrübesizdir, pek bilgisi yoktur ki bu yüzden de emin olamıyordur demek istemiştim.