Lutfen yardim edin Geri cekme yöntemiyle hamile kalanlar var mi?

Jessiewinston

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
109
82
29
2 yillik evliyim ve 23 yaşındayım. 2 yıldır geri çekme yöntemiyle korunuyoruz eşimle. Bazende adet takvimine göre korunmadan direkt olarak yapıyoruz. Bu ay içinde sanırım ovulasyon zamanları da dahil 4 5 kere ilişkimiz oldu ve geri çekmeyle korunduk. Adetime şuan 2 gun var dunden beri kasıklarımda batma midemde hafif iç bulantılar var. Geçen sene adetim 15 gune kadar geciktigi cok zaman oldu psikolojik olarak. Bütün hamilelik belirtilerini yaşadım saçma bi şekilde. Ama maalesef olmadı. Normalde İşkembe çorbasını asla icemem ve kokusuna dayanamam evde hic yaptirmadim ama bu ara yemeye basladim ve surekli canım istiyor. Ve sürekli limon yiyorum kabuklu kabuklu. Son 3 aydir hamilelik tamamen kafamdan çıkmıştı taa ki dün gördüğüm ruyaya kadar. 3 kez test yapmistim ve pozitifti. Anlamina baktigimda da evli kadın için hamilelik yazıyordu. Ruyaya gore hareket edilmez biliyorum ama içimde bi kuşku var işte. Birazda sabırsız bi insanım. Kayinvalidemde eşime bu yontemle hamile kalmış. Bi yandan cok istiyorum psikolojik olarak hep buna bagladim kendimi ama son 3 aydir aklima gelmedi hic. Ruyayida görünce içten içe merak sardı beni. Suanda kasiklarima agrilar girip çıkıyor. Idrar biraz siklasti gibi. Deneyimli annelerden ablalarimdan akıl almak isterim :) yardim ederseniz çok makbule geçer. Umarım bir an önce birisi okur cok heycanlandim :)

Geri çekmeyle korunulmaz ki prostat sıvısında az miktarda sperm vardır
2yıldır şansınıza korumuş

En iyisi bi doktora gidin kist olabilir. hamilelik belirtilerini yaşayıp da hamile değilseniz

4 ay önce falan adetimin çok uzun süre gelmediği zamanlarda doktora gitmiştim ultrasonla baktı hamile degilsin dedi. Onceki doktorda ayni seyi soylemisti bu doktora soyledim hamile degilim diye ama illa bakmak istedi. Kist olsaydı görür müydü? Bi sıkıntı yok demişti. Psikolojik sanırım benim bu hallerim

Ultrasonda tabi kistleri görürdü bi sıkıntı yok dediyse yoktur belkide hamilelik belirtisi dediğiniz şey adet belirtisidir zaten çoğu belirtisi aynı akıntı,göğüslerde hassasiyet,sancı,sivilcelenme...

Bu zamana kadar hiç adet belirtisi yaşamadım ben. Yani tek belirti kasiklarimdaki agri. Onun dışında gogusde hassasiyet siskinlik falan hiç yaşamadım. Sadece canim tatli ister. 10 gündür tatlı icin deliriyorum sadece hem tatli hem eksi. Adetime 2 gün kaldı takvime gore. Sadece arada kramp ve ic bulanti var. Bulantim geçti cok sukur.

Test yapsan

Hem cocuk isteyip hem geri cekilme ile niye 'korunuyorsun'....evet bir koruma yontemi degil ama cekilmese daha kolay hamile kalırsın...bence bi dene

Hem cocuk isteyip hem geri cekilme ile niye 'korunuyorsun'....evet bir koruma yontemi degil ama cekilmese daha kolay hamile kalırsın...bence bi dene
Ben ölüyorum çocuk için. Ben korunmuyorum korunmaya da calismiyorum. Eşim şuan istemiyor ama herhangi bi korunma yontemide uygulamiyor. Benim cok istedigimi de biliyor. Onunki istemem yan cebime koy gibi bişey. Olmasini istemiyo ama dikkatte etmiyo. Olsa cok sevinir eminim

Bu kadar istiyorsunuz madem neden tam olarak birlikteligi sonlandırmıyorsunuz?
Insallah hamilesinizdir. Darisi bizim gibi isteyenlerin basina ne diyelim bi test yapin bende meram ettim :)

Hanımlar ben gününde adet oldum. Normalde cok şiddetli agrilar cekerdim ama bu ay cok hafif gecti sadece halsizlik vardi. Normalde adetim sabah erkenden agrilarla gelir beni aglatir. 1. Gunu camur gibi kahverengi lekelenme oldu ama az değildi yani afedersiniz ped boydan boyaydi akşamına normal adetimi oldum parcali. Gece baya azaldi ertesi gün normalden biraz azdi yani tuvalette akiyodu sadece. 4. Gun damla damla bitti. Bittikteb sonrada cok acik renki sivi kahverengi akinti geldi. Ama adetten oncede suanda mide yanmam cok oluyo. Adetten sonra bile kasikta batmalar ozur dilerim gegirtim cok oluyo. Normalde hayatta midem yanmaz ama ne yesem yaniyo. Iliskide yanmada var bide zor oluyo biraz aciyo. Adetim bittikten 3 gun sonra test yaptim ama negatif. Icimdeki kuşku maalesef bir türlü geçmek bilmedi. Bitmek bilmeyen mide yanmalarim arada bel agrisi. 2 3 gun oncede adet olcakmisim gibi kasiklarim agridi sabah 10 15 dakka. Bu arada bi kac gundur beyaz kremsi akintim var. Dun sumuksuydu. Ama akintim devam. Camasirim hemen islaniyor yogun kivamli. Adetim biteli 8 gün oldu. Bunlari dusunmekten de hergün farkli macerali ruyalar en son ruyamda tam esime hamileligimi soylicektim uyandim. Var mi acaba bunlari yasayan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…