- 23 Aralık 2017
- 109
- 82
- 29
-
- Konu Sahibi Jessiewinston
Geri çekmeyle korunulmaz ki prostat sıvısında az miktarda sperm vardır
2yıldır şansınıza korumuş
En iyisi bi doktora gidin kist olabilir. hamilelik belirtilerini yaşayıp da hamile değilsenizBu yöntemin işe yaramadığını biliyorum ama 2 yıldır nasıl oluyor da olmadi anlamis değilim. Zaman zaman hep sorun bende mi diye düşünürken buluyorum kendimi..
En iyisi bi doktora gidin kist olabilir. hamilelik belirtilerini yaşayıp da hamile değilseniz
Ultrasonda tabi kistleri görürdü bi sıkıntı yok dediyse yoktur belkide hamilelik belirtisi dediğiniz şey adet belirtisidir zaten çoğu belirtisi aynı akıntı,göğüslerde hassasiyet,sancı,sivilcelenme...4 ay önce falan adetimin çok uzun süre gelmediği zamanlarda doktora gitmiştim ultrasonla baktı hamile degilsin dedi. Onceki doktorda ayni seyi soylemisti bu doktora soyledim hamile degilim diye ama illa bakmak istedi. Kist olsaydı görür müydü? Bi sıkıntı yok demişti. Psikolojik sanırım benim bu hallerim
Bu zamana kadar hiç adet belirtisi yaşamadım ben. Yani tek belirti kasiklarimdaki agri. Onun dışında gogusde hassasiyet siskinlik falan hiç yaşamadım. Sadece canim tatli ister. 10 gündür tatlı icin deliriyorum sadece hem tatli hem eksi. Adetime 2 gün kaldı takvime gore. Sadece arada kramp ve ic bulanti var. Bulantim geçti cok sukur.Ultrasonda tabi kistleri görürdü bi sıkıntı yok dediyse yoktur belkide hamilelik belirtisi dediğiniz şey adet belirtisidir zaten çoğu belirtisi aynı akıntı,göğüslerde hassasiyet,sancı,sivilcelenme...
Test yapsanBu zamana kadar hiç adet belirtisi yaşamadım ben. Yani tek belirti kasiklarimdaki agri. Onun dışında gogusde hassasiyet siskinlik falan hiç yaşamadım. Sadece canim tatli ister. 10 gündür tatlı icin deliriyorum sadece hem tatli hem eksi. Adetime 2 gün kaldı takvime gore. Sadece arada kramp ve ic bulanti var. Bulantim geçti cok sukur.
Ne kadar da sabredemesemde adetimi beklicem. Sonunda hep hüsrana uğruyorum çünküTest yapsan
Allah İsteyen herkese evlat versin inşallah :)Ne kadar da sabredemesemde adetimi beklicem. Sonunda hep hüsrana uğruyorum çünkü
Teşekkür ederim konuşmak iyi geldi
Allah İsteyen herkese evlat versin inşallah :)
İnşallah haberini alırız burda :)Amiiiiiin inşallah Rabbim herkese hayırlı bi evlat nasip etsinnnnn
Hiç umudum yok benim ama böyle bi mucize olursa sadece burasi değil 7 duvele duyururum heralde herkesi tek tek ararmisim hamileyim diyeeee. Insallahİnşallah haberini alırız burda :)
Ben ölüyorum çocuk için. Ben korunmuyorum korunmaya da calismiyorum. Eşim şuan istemiyor ama herhangi bi korunma yontemide uygulamiyor. Benim cok istedigimi de biliyor. Onunki istemem yan cebime koy gibi bişey. Olmasini istemiyo ama dikkatte etmiyo. Olsa cok sevinir eminimHem cocuk isteyip hem geri cekilme ile niye 'korunuyorsun'....evet bir koruma yontemi degil ama cekilmese daha kolay hamile kalırsın...bence bi dene
Hmmm anladım...Ben ölüyorum çocuk için. Ben korunmuyorum korunmaya da calismiyorum. Eşim şuan istemiyor ama herhangi bi korunma yontemide uygulamiyor. Benim cok istedigimi de biliyor. Onunki istemem yan cebime koy gibi bişey. Olmasini istemiyo ama dikkatte etmiyo. Olsa cok sevinir eminim