lütfen yardım edın deliricem..

foru

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
33
0
16
34
Aydın
merhaba arkadaslar nısanlımla ılıskıye gırdık.boşalma oldu.yaklasık 3-4saat ıcınde ella ertesı gun hapını ıctım su yenı cıkandan 5 gune kadar alınabılenden ama ben ılk 3-4 saatte ıctım.daha sonrakı ay adetım geldı. sımdı ıkıncı adetımı olmam gerek ama yooook olamaıyorum ıyıce sterese gırdım.5 gun falan gecıktım.. ve adet gunumden 2 gun oncesı kesık kesık kan geldı sıvıyla karısık adet gıbı degıl yanı.. ama adet yok delırıcem yardım edın lutfen hamılemıyım.. daha nıkahımıza cok var.. yardım edın

idrar testinde muhakkak çıkar arada bir adet dönemi geçmiş

ılk ay adet oldum ama bu ıkıncı ayım ama 5 gun gecıktım oacakmısım gıbı hıssedıyorum ama olmuyorum

yani ihtimal var mı hamıle olmama

Test alın eczaneden içiniz tam rahat etsin istiyorsanız herhangi bir hastanede kan testi yaptırabilirsiniz lütfen kendinizi yok yere üzmeyin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ertesi gun haplari adet düzensizliği yapabilmekte canim. Adet olduysan fazla telas yapma. Biraz daha bekle. 10 gunu asarsa test yaptir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…