lütfen yardım edın cok tecrubesızım..

missimx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
6
0
86
Tokat
4 ay boyunca esımle yasmın denen ılacla korunduk ...ıkı aydır ılacı bıraktım...yumurtlama donemımde cocuk ıcın korunmadık..adetım 1 gungecıktı dun doktora kan testıne gıttım negatıf cıktı..ne dersınız? kan testı ıcın dogru zamanlama da mı yaptım testımı

canım ilacı bıraktıkdan sonra vücut düzene girmeye baslıyor bu süre zarfında adet günleri kayabiliyor daha yeni baslamıssınız biraz zamana bırakman lazım

canım herhangi bir belirtin varmı ? istersen bi kan testi yaptır en garantisi o

canım normalde özeller adetten 2 gun önce yapıyorlar.ama saglık ocagına gıdersen 1 hafta geçti de kaç gün geçti diye soruyarlar çünkü.ama d.kontrol kullandıgın için ilk aydan olmayabılır morelını bozma vucudun kendısını toparlaması lazım.sen stresten uzak dur yeter

hala adet yok.. dun idrar tahlılı yaptım sılık ıkıncı cızgı ama cok sılık..

silikde olsa pozitifdir o o ikinci çizgiyi görmeyi ne kadar cok isteyen var anlatamam

sanırım hamilesin canım kan testi yaptır hemen en garanti sonucu o verir

canlarım cıgerlerım kackere gıttım sanırım erken gıttım bugune kadar ...bıraz beklemek lazım yalnız ben sonuca dıkkatle 1 saat sonra bakınca gorebıldım cok sılık ıkıncı cızgıyuı ne dersınız bır ıkı gun beklemektye fayda var...Allah ısteyen guzell gonullere hayırlı evladı verır ınsalllah kızlar...

dün geldim ama kimse yokdu ben de ciktimne yapiyon
kızçem ben çıkmışım siz gelmişiniz ben geldiğimdede siz çıkmıştınıztopikteyiz uğra sen yine

sen biraz daha bekle canım ozaman .gerçi ilk 20 dakkadan sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın diyorlar ama eltimde de senin anlattığın gibiydi ve hamileydi.hakkında hayırlısı olsun canım

Sonucu Bize söyle haber ver tatlım inşallah rabbim gönlüne göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…