- Konu Sahibi aysegguuul
Arkadaslar o kadar mutsuzum kı buraya yazıp rahatlamak ıstıyorum lütfen bana yardım edın. Evet konum ıste eskı sevgılımle 3 ay önce naber diye whatsappdan mesaj atmıştım numaranı sılmısım ne yazıyosun dedı cok uzuldum ve kırıldım o günden 3 hafta sonra tesadüfen bır yerde karşılaştık arkadaşımla gıdıyoduk ben daha eskı sevgılımı fark etmeden onun bana baktığını söyledi yanımda olan arkadaşım sonra ben eskı sevgılımı fark ettıgımde yanı eskı sevgılıme baktığımda bana bakmıyodu sonra o yukarı doğru cıkıyodu ben asagı doğru ınıyodum sonra eskı sevgılımın yanındada arkadaşı vardı bana tip tip baktı sonra ben asagı doğru ınerken bı ara arkamı donup eskı sevgılıme baktım bana bakıyodu arkadasıda bakıyodu hatta arkadaşı asagı doğru gelıcektı bı ara tekrar eskı sevgılımde gelıcektı gerı vazgecıp gıttı dun uzun mesaj yazdım kendı kendıme ıcımı döktüm şu mesajı yazdım Merhaba belki bu mesajı tekrar görünce bana yüzsüz diceksin cunku sende haklısın bir kac kere mesaj attim cevap vermedin cok bisey istememistim ben sadece tekrar biz olmayi istiyorum acık acık konusucam artik icimdekileri dökücem cok doldum 3 ay oldu ayrılalı ama bu 3 ay icinde hep seni düsündüm belki bir mesaj atarsin umuduyla sayıkladim belki tekrar biz oluruz diye düsündüm. Ama sen hicbir zaman beni anlamadın, mesajlarima bir cevap vermedin ya ben yemin ediyorum hicbir erkeğin peşinden bu kadar koşmadim ama sen farklısın böyle nasıl desem daha ayri kimsede görmediğim mutlulugu huzuru aşkı ben sende gördüm çıkarken hatalarim oldu kabul ediyorum. Ama bunlarin hicbiri ayrilmaya değmezdi hicmi özlemedin birlikte cok iyi değil miydik? bana whatsappdan uzun mesaj attiğinda hep ben olucam bundan sonra diyen birinin gitmesi ne kadar acı? Belki bana yine cevap vermiceksin bu sefer tamamen bitmiş sanip hayatindan cıkıcam ama eğer cevap verirsen belki tekrar deneme şansımız olur. Ben benim ol istedim sadece bana ait olmani sadece beni sevmeni istedim bencil olabilirim ama Ben bizi özledim senle kavga etmeyi sacmalamayi trip atmayi kıskanmayi özledim ben cok özledim Başka kizlarla konuşman fotoğraflarinin altina durumlarin altina yorum yapıp da bunu icten ice yasamak cok kotu hesap soramamak seni sahiplenememek cok kotu ben cok fazla bişey istemedimki senden, yinede sen bilirsin umarim bi cevap vermeyi cok zor görmezsin. bunu yazdım sızce göndersem mi göndermesem mi arkadaşlarım gönder bısey kaybetmezın dıyor ama korkuyorum yardım edın