- 20 Mart 2024
- 737
- 131
-
- Konu Sahibi Yalnizbirkedi
Hamileliğin erken dönemlerinde ilişki pek önerilmiyor. Doktorunuza sorun bir sonraki muayenede ilişkiye girmemde sakınca var mı diye. Çok erken bir süreçtesinizMerhaba hanımlar Sat a göre 4 hafta 4 günlük hamileyim bugün cinsel birliktelik sonrası peçeteye avuç içi genişliğinde pembemsi lekelenme oldu çok korkuyorum bebeğe birşey olmuşmudur ? Yada düşük olur mu doktora gitmelimiyim bu konuda bilgisi olanlar ne olur birşey söyleyin
3 Gün sonra randevum var zaten gittiğimde soracağım ama birşey olmuşmudur çok korkuyorumHamileliğin erken dönemlerinde ilişki pek önerilmiyor. Doktorunuza sorun bir sonraki muayenede ilişkiye girmemde sakınca var mı diye. Çok erken bir süreçtesiniz
Kanama kırmızıya dönmedigi sürece korkmayın diyolar3 Gün sonra randevum var zaten gittiğimde soracağım ama birşey olmuşmudur çok korkuyorum
Kırmızı değil pembe ve kahvemsiKanama kırmızıya dönmedigi sürece korkmayın diyolar
Keşke ilişki yaşamasaydın derimMerhaba hanımlar Sat a göre 4 hafta 4 günlük hamileyim bugün cinsel birliktelik sonrası peçeteye avuç içi genişliğinde pembemsi lekelenme oldu çok korkuyorum bebeğe birşey olmuşmudur ? Yada düşük olur mu doktora gitmelimiyim bu konuda bilgisi olanlar ne olur birşey söyleyin
Umarım vermemiştirSonuçta hamişsiniz bebeğe zarar verebilir
İnşallah öyledir teşekkür ederimBisey olmaz sakin olun, adet kanamasina benzeyen kirmizi ve pihtili olmadikca kanamalar cok olasidir. Doktorunuza danisin yinede.
Korkmayın bişey olmaz inşallahUmarım vermemiştir
Şuan akıntı oluyormuKorkmayın bişey olmaz inşallah
Hayır pıhtı felan yok sulu gibi pembe lekelenme sadecePıhtı var mı
Yani yarım saat 45 dakikada pembe damla şeklindeŞuan akıntı oluyormu
Birşey yoktur Allahın izniyle isterseniz 3 gun beklemeyın devam ederse kan gidin doktoraHayır pıhtı felan yok sulu gibi pembe lekelenme sadece
Hayır değil açık regl gibi değil yani nasıl desem bilemedimAma pembe koyumsu değil dimi
İnşallah yoktur İnşallah çoğalırsa hemen giderim zatenBirşey yoktur Allahın izniyle isterseniz 3 gun beklemeyın devam ederse kan gidin doktora